2777
2789
عنوان

برا باشگاه زیر انداز چی میبرین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3825 بازدید | 42 پست
چقدر اینایی که برای مثلا کلاس گذاشتن خودشونو کج و کوله میکنن،حال بهم زن و تازه به دوران رسیده ان.😏د ...

وااای یه دختر ه تو باشگاهی ک من‌میرم هس، فقط باید حرکاتشو ببینی،

،،من موندم کدوم خانواده میخواد بیفته بدبختشون کنه

چقد شما خوبین واقعا باشگاه قبلی ما ک طرف یه مشت عقده ای جم کرده بود دورش از خودش بدتر.  به هیچ ...

مربی تمام حواسش به آموزشه و مراقبت از شاگرد که آسیب نبینه من خودمم ساده میرم فقط چون مربی هستم لباس خوب میپوشم و مرتبم ولی تشریفات نداریم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود باشگاه ها تشک دارن ،، همه هم یدونه پارچه ای چیزی میاوردن مینداختن روی اون تشک ..... از ورزش ...

من تی ار ایکس میرم عزیزم کاهی لازمه دراز کشید

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

من تی ار ایکس میرم عزیزم کاهی لازمه دراز کشید

اره تی ار ایکس قبلا رفتم کلی میگم چون باید پارچه ببری بماله اونجا دوست ندارم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
مربی تمام حواسش به آموزشه و مراقبت از شاگرد که آسیب نبینه من خودمم ساده میرم فقط چون مربی هستم لباس ...

من تی ار ایکس میرفتم بعد بجای عضلات شکم عضلات دستم درگیر بود همیشه بهش میگم حرکتم درسته میگه آره بعدد یکدیگر اونجاس مربیه اونم اومد گف حرکاتت کاملا غلطه و حرکت دقیق رد بهم یاد داد کل بدنم درد گرفت ولی وقتی خودشه انگار نه انگار اسن بدنم تغییری نمیکرد اصن هیچی انگار رفتم پیاده روی اصن دردی چیزی نداشتم در این جد بعد حالیه یه عالمه پول میگرفن به اسم کلاس نیمه خصوصی ازم 

اسی به راهنماییت نیاز دارم

یکی دوساعت دیگه میخام برم باشگاه اول جلسه

بگو چیکار کردی واس زیرانداز؟ میشه شال ببریم؟ اتاق رختکن داره؟؟؟

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
اسی به راهنماییت نیاز دارم یکی دوساعت دیگه میخام برم باشگاه اول جلسه بگو چیکار کردی واس زیرانداز؟ ...

سلام عزیزم ببخشید دیر دیدم کامنتت رو آره عزیزم مم رفتم مت یوگا گرفتم قیمتی نذاره ۱۵۰ گرفتم ولی دیدم خیلیا دم دری حتی میارن یا یه پتو مسافرتی یا یه پارچه معمولی . بله رختکن داره باشگاه میتونی لباست عوض کنی

سلام عزیزم ببخشید دیر دیدم کامنتت رو آره عزیزم مم رفتم مت یوگا گرفتم قیمتی نذاره ۱۵۰ گرفتم ولی دیدم ...

ممنون عزیزم

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی