رفتین خریدین ؟؟ یا پارچه میبرین ؟؟باشگاه قبلی پارچه میبردم مربی اینقد دهنشو کج میکزد و اینا ک الان رفتم یه باشگاه جدید اسم نوشتم جای باکلاسیه دوستمم میاد نمیدونم بزم زیر انداز بخرم یا نه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مربی تمام حواسش به آموزشه و مراقبت از شاگرد که آسیب نبینه من خودمم ساده میرم فقط چون مربی هستم لباس ...
من تی ار ایکس میرفتم بعد بجای عضلات شکم عضلات دستم درگیر بود همیشه بهش میگم حرکتم درسته میگه آره بعدد یکدیگر اونجاس مربیه اونم اومد گف حرکاتت کاملا غلطه و حرکت دقیق رد بهم یاد داد کل بدنم درد گرفت ولی وقتی خودشه انگار نه انگار اسن بدنم تغییری نمیکرد اصن هیچی انگار رفتم پیاده روی اصن دردی چیزی نداشتم در این جد بعد حالیه یه عالمه پول میگرفن به اسم کلاس نیمه خصوصی ازم
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی