2777
2789
عنوان

برا باشگاه زیر انداز چی میبرین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3825 بازدید | 42 پست
والا  من به شاگردام میگم یه شال بیارید جا نگیرند شستنش راحت باشه

وای چقد خوب واقعا دوس ندارم برم هزینه الکی کنم هرچند قیمتی نداره واقعا ولی هب  باشگاه قبلی اینجوری بود ک باید هیلی اکازیون می‌بودیم توش ک تحویل بگیرنمون واسه همین استرس گرفتم احه دوستامم میان

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشگاه مجهزی و تمیزیه واقعا قبلیه اشغال دونی بود  منظورت ار این یکبار مصرفاسا؟

نمیدونم منظورت از یک بار مصرف چیه .بهش میگن پارچه اپیلاسیون  من یک دونه خریدم و همیشه هم میشورم.. اکثرن همینارو میگیرن 

چقدر اینایی که برای مثلا کلاس گذاشتن خودشونو کج و کوله میکنن،حال بهم زن و تازه به دوران رسیده ان.😏د ...

آخ دقیقا سر ۶مین چیزا از اون باشگاه زدم بیرون اینجایی ک تازه رفتم برا نگاه اول همه خوب بودن  باز تا ببینم این چی میشه 

کلاس یوگا میرم و مت یوگا خودمو میبرم ولی اغلب روی مت خود باشگاه ملافه میندازن  کلاسهای دیگه هم ...

مدونی فک کنم تو شهر ما زیر انداز تازه مد شده همه دارن وگرنه خودمم میرفتم باشگاه قبلا همه ملحفه میاورذن

بچه های من باید ساده بیان موهای جمع کرده بدون زیورآلات لباس راحت ورزشی

چقد شما خوبین واقعا باشگاه قبلی ما ک طرف یه مشت عقده ای جم کرده بود دورش از خودش بدتر.  به هیچ کسی دیگه هم محل نمیداد. فقط در ظاهر می‌خندید باهات

خود باشگاه ها تشک دارن ،، همه هم یدونه پارچه ای چیزی میاوردن مینداختن روی اون تشک .....

از ورزش هایی که ملافه ببری دراز بکشی متنفرم واسه همین دیگه باشگاه نرفتم ورزش فقط زومبا 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕