2777
2789
عنوان

بدن درد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 11238 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوریم یه هفته اس رفتم دکتر سرم زدم  گفت سرماخوردگی جدیده که بهش کرونا جدید هم‌میگن&nbs ...

یا خدااااااا . من که هرچی ورژن کرونا وارد کشور شد گرفتم اینم روش . بعد متاسفانه امشب همه خونه مامانم جمع بودیم خاله و داییم هم بودن با همشون هم روبوسی کردم .... ای واااااااااای حالا مریض نشن خدایی نکرده ؟   

منم فعلا تهوع دارم خیلی با سوزش چشم و یکم گلو  . شما چه داروهایی مصرف کردی ؟

من قرص سرماخوردگی میخوردم ومدام دوش میگرفتم،اهاراستی من چون مشکل ریه دارم نفس تنگی شدید هم داشتم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
یا خدااااااا . من که هرچی ورژن کرونا وارد کشور شد گرفتم اینم روش . بعد متاسفانه امشب همه خونه مامانم ...

دکتر به من گفت واگیرداره 

الان شوهرمم گرفته دیگه 

یعنی دارم میمیرم انگار منو از یه ساختمون ۶ طبقه پرتم کردن و تموم استخونام خرد شده باشه 

اونوطوریم 

تب و لرز و گلودرد و.....

♻️کارما♻️
خخخخخ اخه منم به بارداری شک کردم. الانم موقع پری هست ولی هنوز نشدم. گرچه رابطه بدون محافظت نداشتم.هم ...

وای دقیقا منم همینجور،ببین جوریکه همه گیردادن برو ازمایش بده منم گفتم بکشین منونمیرم😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من قرص سرماخوردگی میخوردم ومدام دوش میگرفتم،اهاراستی من چون مشکل ریه دارم نفس تنگی شدید هم داشتم

چرک خشک کن که نمی خوردی ؟ معمولا واسه بیماری ویروسی دکترا چرک خشک کن نمیدن . میگن مایعات بخورید .من دستگاه بخار آب گرم دارم جای دوش گرفتن خوبه ازش استفاده کنم ؟ چون توان حرکت اصلا ندارم کمرم قفله . عین گونی برنج افتادم یه گوشه و هر روزم دارم بدتر میشم . 

دکتر به من گفت واگیرداره  الان شوهرمم گرفته دیگه  یعنی دارم میمیرم انگار منو از یه ساختم ...

واااااای منم انگار قطار از روم رد شده . من فعلا بدن درد دارم چند روزه ولی گلو درد نه . ممکنه گلو درد هم اضافه بشه در روزهای آینده ؟ 

وای دقیقا منم همینجور،ببین جوریکه همه گیردادن برو ازمایش بده منم گفتم بکشین منونمیرم😂

عزیزمممم 

من حالا احتمال بارداری رو به همسرم گفتم بیبی چک خرید ولی خبری نبود 

چرک خشک کن که نمی خوردی ؟ معمولا واسه بیماری ویروسی دکترا چرک خشک کن نمیدن . میگن مایعات بخورید .من ...

نه چرک خشک کن به من نداد ویتامین هم داد راستی هم مولتی هم سی،حمام میدونم سختته امابه زور برو حتما سرحال میشی زود،من ودخترم ومادرم وشوهرم باهم گرفتیم من ودخترم زودترخوب شدیم چون روزی چندبار دوتامون حمام بودیم،دخترم بیحال بود ولی میگفت من قوی هستم باید زودخوب بشم😂

عزیزمممم  من حالا احتمال بارداری رو به همسرم گفتم بیبی چک خرید ولی خبری نبود

من جرأت تست نداشتم اصلا

اینم میشه شما کدوم شهری ؟ ما تهرانیم هوا خیلی بده . قشنگ دود خالصه 

من اصفهانم اینجاهم افتضاحه