2777
2789
عنوان

بدن درد شدید

11230 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها من الان چند روزه بدنم بیش از حد درد داره در حد فاجعه . الان از بدن درد خوابم نمی بره 

کمرم و لگنم و پهلوم و پاهام داره می ترکه . پاهام از کشاله ران تا حتی روی پام. بعد کتف و دست هامم با گردنم دردش میره میاد 

بیماری جدیده ؟ کروناس؟ کمبود ویتامینه؟ کمبود کلسیم و منیزمه ؟ کمبود آهنه؟ تب مالته ؟ استرسه؟ چیه ؟

تا آزمایش بدم شما چنین تجربه ای دارید که راهکار بدید برای تسکین دردش؟ دارم دیوونه میشم 

من ویروس ججدیدکه گرفتم پادرد میمردم،دخترم بیچاره چهارسال ونیمه س اونم اینقدر درد کشیدکه نگو

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه علائم دیگه ای مثل سرما خوردگی اب ریزش دارید ممکنه همون سرما یا کرونا باشه، ناپروکسن بخور

حالت تهوع دارم با یکم سوزش چشم و خارش گلو ممکنه مریض باشم ؟ دانشجو هستم هی سوار مترو و اینا میشم 

منم چند روزه اینطورم ولی نه به شدت شما. البته از قبل کمر درد داشتم. این چند روزه کل بدنم کوفته اس. هیچ علامت سرماخوردگی اینا ندارم. رفتم دکتر برای کمر دردم ام آر ای نوشت. ولی این خستگی و کوفتگی و درد نمیدونم از چیه. تازه خوابم نمیادا ولی تا سرمو میذارم رو متکا خوابم میبره که قبلا اینجور نبودم

ای بابا الهی    شما چه علائم دیگه ای داشتی ؟

من فقط درد شدید پاوسرفه حتی باورمیکنی ابریزش بینی نداشتم،دخترم تب شدید داشت همراهش وتهوع

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
حالت تهوع دارم با یکم سوزش چشم و خارش گلو ممکنه مریض باشم ؟ دانشجو هستم هی سوار مترو و اینا میشم&nbs ...

اره پس این علائمو داری مریض شدی،  دارو داری بخور حتما، ناپروکسن حتما بخور اگه نداری فعلا شیاف بزار عالیه تمام درد بدنتو میگیره

منم چند روزه اینطورم ولی نه به شدت شما. البته از قبل کمر درد داشتم. این چند روزه کل بدنم کوفته اس. ه ...

منم چندروزه اینجوری شدم به خودم شک کردم باردارم بااینکه مطمئن بودم نیستم

منم چند روزه اینطورم ولی نه به شدت شما. البته از قبل کمر درد داشتم. این چند روزه کل بدنم کوفته اس. ه ...

عجب من هم همین طور . من خودم مشکل ارتوپدی دارم ولی یهو همشون تشدید شدن . من گردن و کمرم خودش از قبل مشکل داشت ولی دردش در حد خیلی کم بود الان ۱۰۰۰ برابر شدن مطمئنم ارتوپدی نیست . یه چیزی وارد بدنم شده . ویتامین و آهن و الکترولیت ها هم تا حدود زیادی مطمئنم کم نیست که بخواد این دردارو بده 

در عجبم . شاید ویروس جدیده منم چون میرم دانشگاه شاید گرفتم 

منم اینطوریم یه هفته اس

رفتم دکتر سرم زدم 

گفت سرماخوردگی جدیده که بهش کرونا جدید هم‌میگن 

پدرم دراومده 

گلودرد خیلیییییییی بدی هم دارم در حدی که آب دهانم رو نمیتونم قورت بدم انگار با چاقو بریدن 

♻️کارما♻️
من فقط درد شدید پاوسرفه حتی باورمیکنی ابریزش بینی نداشتم،دخترم تب شدید داشت همراهش وتهوع

منم فعلا تهوع دارم خیلی با سوزش چشم و یکم گلو  . شما چه داروهایی مصرف کردی ؟

منم چندروزه اینجوری شدم به خودم شک کردم باردارم بااینکه مطمئن بودم نیستم

خخخخخ اخه منم به بارداری شک کردم. الانم موقع پری هست ولی هنوز نشدم. گرچه رابطه بدون محافظت نداشتم.همش میگم از علائم قبل پریوده یا آلودگی هوا