2777
2789
عنوان

من لعنتی چرا خوابم نمیبرهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ آنقدر دلم میخواد چنتا مرد هیکلی هرکول اجیر کنم به قصد کشت شوهرمو کتک بزنن دلم خنک بشه...

منم اصلا دلم براش نمیسوزهدوست دارم سه سره بره سرکار 

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
نه نه نه....نمیخوام متاهل شم چرا دعایی برام میکنی که ایندشو نمیدونی؟شاید زندگی من رو خرابتر کنه!!این ...

افرین کاش منم مثل شما عاقل بودم ازدواج نمیکردم.. فکر میکردم ازدواج کنم خوشبخت ترین میشم ولی افسوس که شدم سیاه بخت ترین آدم الهی شوهرم بمیره که روز خوش کنارش ندارم خیلی ازش میترسم ایشالا هر بلایی سر من و خانوادم آورد سر خواهراش بیاد

افرین کاش منم مثل شما عاقل بودم ازدواج نمیکردم.. فکر میکردم ازدواج کنم خوشبخت ترین میشم ولی افسوس که ...

الهی عزیزکم...:(..

هیچکس سیاه بخت ترین ادم نیست...چطور دلت میاد به زندگیت همچین برچسبی بزنی؟،تو مقصر نیستی..

خواهرای اون بی گناه ان..اصلا اگه سر خواهراش بیاد چه اتفاقی برای اون میفته؟تو ازاون رنج میکشی ولی اون به زندگیش ادامه میده و خواهراش رنج میکشن این چه منطقیه؟

عفونت زخم ها به مغز استخوان رسیده است . . 
حق نداری زندگی یه بی گناه رو بدبخت کنی با نفرینت!

چرا اون هر کاری میخاد با دختر مردم میکنه من نفرین نمیکنم فقط میگم برای دختر خودشونم این چیزارو تجربه کنن ببین چه درد بدیه

نه عزیزم شاید درس عبرتی بشه برات مثل ما چشم بسته نیوفتی تو چاه و با چشم و گوش باز ازدواج کنی..

عزیزم هرقدر که شناخت و تحقیق قبل از ازدواج داشته باشی بازم از چندسال بعد از ازدواج هیچی نمیدونی.شوهر من آرومه  فحاش نیست  وظیفه شناسه  خوش تیپه  ولی خب بحث و دعوا پیش میاد بالاخره چرا اینقدر قهر می‌کنه و کشش میده ؟ خونه سکوت واقعا مرگباره. وقتی خونه اس و ساکته دوست دارم سر به تنش نباشه  خب با سکوت چی حل میشه. دختر خالم یه ماه پیش همسرش فوت کرد بهش حسودیم میشه. حتی از گشنگی هم نمی‌رسه. هیچ راهی ندارم بچه دارم چیکار کنم

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
برچسب نمیزنم ولی حقیقته.. کم آوردم دیگه

همیشه واقعیت ها حقیقت نیستن!!!

میدونم..حق داری کم بیاری،ولی فردا که بلند شی بازم یه روز جدیده و تو به اجبارم شده باید سعی کنی دووم بیاری نه؟:)

عزیزم هرقدر که شناخت و تحقیق قبل از ازدواج داشته باشی بازم از چندسال بعد از ازدواج هیچی نمیدونی.شوهر ...

تو الان از خیلی های الان وضعیتت بهتره بجز مواقع قهر...شاید نیاز باشه بهش کد بدی جوری که بفهمه اگه بیاد سمتت پس زده نمیشه..

البته خودمختارین و سرور زندگی خودت

شب همگی بخیر. . .

امیدوارم با تمام مشکلاتی که دارین و ذهن آشفته اتون،بتونین بخوابین و یه خواب اروم بدون فکر داشته باشین...

من ازتون تشکر میکنم که با وجود مشکلات و دردهاتون ادامه دادین:)

شب خوش

همیشه واقعیت ها حقیقت نیستن!!! میدونم..حق داری کم بیاری،ولی فردا که بلند شی بازم یه روز جدیده و تو ...

اره دیگه دووم نیارم چکار کنم .. حرف های شما منطقیه کاش یکی مثل شما کنارمون بود هرموقع حالمون بد بود با حرفاش اروم میشدیم