2777
2789
عنوان

من لعنتی چرا خوابم نمیبرهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 106 پست
ایجانم ماچ بهش:) ولی باید اعتراف کنم بنده مجردم    

ممنونم. انشالله ک متاهلم میشی.

حالا ک محردی پس برای خودت کیف دنیا رو کن. مجردی و تا وقتی بچه نداری میشه خوابید بعدش خواب خوب حرام است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط موهاشو؟؟ این کمترین مجازاتشه

اخ آنقدر دلم میخواد چنتا مرد هیکلی هرکول اجیر کنم به قصد کشت شوهرمو کتک بزنن دلم خنک بشه...

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
ممنونم. انشالله ک متاهلم میشی. حالا ک محردی پس برای خودت کیف دنیا رو کن. مجردی و تا وقتی بچه نداری ...

نه نه نه....نمیخوام متاهل شم چرا دعایی برام میکنی که ایندشو نمیدونی؟شاید زندگی من رو خرابتر کنه!!این چیزا برای سن من هنوز زوده،به علاوه بیزارم از ازدواج

عفونت زخم ها به مغز استخوان رسیده است . . 
من...معذرت میخوام حرفم بی جا بود..

نه عزیزم شاید درس عبرتی بشه برات مثل ما چشم بسته نیوفتی تو چاه و با چشم و گوش باز ازدواج کنی..

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔
نه چند وقته پیگیرم امشب فهمیدم کیه دوست دختر سابقش:) اخ قلبم تیکه تیکه اس

همدردیم عزیزم .. شوهر کثافت منم همش به دوست دختر سابقش فکر میکنه همش مقایسه میکنه.. زندگی رو ب من و خانوادم سیاه کرده انقدر اذیتمون میکنه از وقتی وارد زندگیمون شده خنده از لبامون رفته خدا ازش نگذره فقط سر خواهراش بیاد الهی‌

هی بسه...گفتم که از ازدواج بیزارم

چند سالته ؟

همدردیم عزیزم .. شوهر کثافت منم همش به دوست دختر سابقش فکر میکنه همش مقایسه میکنه.. زندگی رو ب من و ...

حق نداری زندگی یه بی گناه رو بدبخت کنی با نفرینت!

عفونت زخم ها به مغز استخوان رسیده است . . 
هی بسه...گفتم که از ازدواج بیزارم

ندیدم گفتی از  ازدواج بیزاری فقط خواستم نا امید نشی 

وگرنه مجرد موندن سگش شرف داره به همچین ازدواجی 

حتما هم که آدم نباید ازدواج کنه خب یه پارتنر فاب داشته باشه اوکیه