2777
2789

کیسه رو ک همه داریم

سنگ سازه برا شما؟

اگ آره چیزایی بخور مفید باشه سنگ دفع شه

و کلسترول هم مصرف نکن یمدت ک کیسه صفراتو از دست ندی

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کیسه رو ک همه داریم سنگ سازه برا شما؟ اگ آره چیزایی بخور مفید باشه سنگ دفع شه و کلسترول هم مصرف ن ...

اره مثلا چیا بخورم

خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰
کیسه رو ک همه داریم سنگ سازه برا شما؟ اگ آره چیزایی بخور مفید باشه سنگ دفع شه و کلسترول هم مصرف ن ...

کیسه صفرایی که سنگ ساز شده حتما باید از بدن خارج بشه مادر من سر همین موضوع ۸ ماه درگیر بود از مرگ برگشت اینقدر تو پیج پزشک‌ها جراح میبینم این موضوع رو که طرف سنگ داشته دارو مصرف کرده بعد التهاب حاد کیسه صفرا گرفته سنگ اومده تو مجاری صفراوی و‌‌‌

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کیسه صفرایی که سنگ ساز شده حتما باید از بدن خارج بشه مادر من سر همین موضوع ۸ ماه درگیر بود از مرگ بر ...

واای واقعا شرایط عمل رو ندارم

خدا کنه معجزه بشه برام 

اره مثلا چیا بخورم

۴۰ روز سرکه انگبین بخور ذوبش میکنه

یا هر روز عناب بخور

گل محمدی ، خاکشیر ، زردچوبه ، قاصدک.. اینام مفیدن

روزه هم ب هیچ وجه نگیر تا وقتی ک سنگ سازه و غذاهای پرچرب رو بزار کنار و وعده هاتو منظم بخور

۴۰ روز سرکه انگبین بخور ذوبش میکنه یا هر روز عناب بخور گل محمدی ، خاکشیر ، زردچوبه ، قاصدک.. اینام ...

ممنون گلممم

سنگ صفرا به هیچ وجه دفع نمیشه.مگه به جایی راه داره که دفع بشه

اگ ی عضو جداست و ب هیچ جا راه نداره پس هدف از خلقتش چیه؟!

صفرا تو کبد ساخته میشه ، وارد کیسه میشه ،از مجاری صفراوی می‌ریزه ب روده باریک ، بعد روده بزرگ و بعد راست روده و دفع

واای واقعا شرایط عمل رو ندارم خدا کنه معجزه بشه برام 

معجزه نمیشه با احترام گول طب سنتی و اسلامی رو هم نخور دقیقا ۶ سال پیش همچین روزهایی مادر من دو تا ۱۵ روز به خاطر سنگ کیسه صفرا بستری شد و روزگاری داشت که از بینی براش غذا می‌فرستادند معده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگ ی عضو جداست و ب هیچ جا راه نداره پس هدف از خلقتش چیه؟! صفرا تو کبد ساخته میشه ، وارد کیسه میشه ، ...

عجب توضیح درستی دمت گرم

کیسه صفرایی که سنگ ساز شده حتما باید از بدن خارج بشه مادر من سر همین موضوع ۸ ماه درگیر بود از مرگ بر ...

بله عزیزم

ابتدا باید بررسی بشه ک سنگ چ اندازه س

میتونه خارج یا ذوب بشه یا از دهانه مجاری بزرگتر شده

و بعد پزشک تصمیم میگیره دارو بده یا جراحی کنه.