2777
2789
بله عزیزم ابتدا باید بررسی بشه ک سنگ چ اندازه س میتونه خارج یا ذوب بشه یا از دهانه مجاری بزرگتر شد ...

اصلاذوب هم بشه دوباره بدتر سنگ میسازه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب وقتی سنگ مجرا  رو مسدود گرده کجا بریزه؟مگه به جایی راه داره.

گفتم ک عزیزدل

۲ تا راه پیش رو هست بعد از بررسی پزشک

یا کوچیکه و عبور میکنه با دارو

یا بزرگه و عبور نمیکنه باید جراحی شه

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

بله عزیزم ابتدا باید بررسی بشه ک سنگ چ اندازه س میتونه خارج یا ذوب بشه یا از دهانه مجاری بزرگتر شد ...

اصلا نمیشه خارج بشه اگه سنگ افتاد تو مجرا که خیلی خطرناکه.کیسه از یه حدی که پرتر شد باید خارج بشه

چی رو دمش گرم.اگه سنگ بره تو مجرا که طرف فاتحه اش خونده استتو رو خدا اطلاع ندارید مردم رو گمراه نکنی ...

وااای خیلی ترسوندیم

خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰
اصلا نمیشه خارج بشه اگه سنگ افتاد تو مجرا که خیلی خطرناکه.کیسه از یه حدی که پرتر شد باید خارج بشه

من قبلا دکتر رفتم گف سنگ ریزه داره کمه دارو داد خوب شدم یخ ساله دو باره دردش اومد سراغم

باشه شما پزشک متخصص و حرف بعدیتون هم درست.

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

وااای خیلی ترسوندیم

نخیر اصلا نترس.ولی اگه درد داری همین فردا برو دکتر.حتما برو.یه عمل ساده است.دکتر تشخیص میده عمل داره یا نداره.اگه داشته باشه و پشت گوش بندازی خدای نکرده سنگ بره تو مجرا خطرناکه.مسائل پزشکی شوخی بردار نیست که اینجا مطرحش میکنید.

من قبلا دکتر رفتم گف سنگ ریزه داره کمه دارو داد خوب شدم یخ ساله دو باره دردش اومد سراغم

سنگ‌ریزه مهم نیست.باید چک کنید که پر نشه.وگرنه که سنگ‌ریزه رو که همه دارن اکثرا.مکانیسم درد هشدار دهنده است.نباید پشت گوش بندازید.فقط دکتر حق داره بگه چه کار کنید.

سنگ‌ریزه مهم نیست.باید چک کنید که پر نشه.وگرنه که سنگ‌ریزه رو که همه دارن اکثرا.مکانیسم درد هشدار ده ...

بله ممنون از راهنماییتون