2789
عنوان

کیا خیانت دیدن 😭😭🥱

433 بازدید | 12 پست

زندگیتون چطوره ؟

من مطمئن نیستم ولی قلبم داره میترکه 😭😭😭😭

با اینکه دارم جدا میشم ولی وقتی شوهرم ب راحتی بهم تهمت خیانت زد ک با برادرمم. 

الان ک فکر میکنم  چقدر راحت از یسری مسائل گذشتم .

وقتی که برادرزاده شوهرم که ۹ سالش بود اومد گفت .

عمو (شوهرم ) زنعمو (جاریم) بغل کرد .

وقتی ک سر جاریم چنان برزخی شد پیرهنش پاره کرد و گفت رو ناموس حساس ه .

وقتی بهش گفتم من اینستا فالو ندارم ولی تو و جاری همو دارید .. امشب دیدم همو آنفالو کردن .

من 

خسته م 

حس میکنم چوب سادگیم خوردم 

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

هم اونموقع اشتباه کردی هم الان.

اونموقع باید اهمیت می‌دادی و الان باید اهمیت ندی.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی شد ؟؟؟

چی؟

گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....

درد خیلی بدیه

حاضرم تمام عمرووجونی ومالمدبدم فقط قلبم اروم بشه ودردنکشم

شبهاباگریه نخوابم وجلوخانواده تظاهرکنم ک خوبم

خیلی سخته تظاهربه خوبی

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
هم اونموقع اشتباه کردی هم الان. اونموقع باید اهمیت می‌دادی و الان باید اهمیت ندی.

😭😭😭😭😭 چرا  اهمیت ندم بزار پتشون بریزه رو آب 

😭😭😭😭😭 چرا  اهمیت ندم بزار پتشون بریزه رو آب

خب از دست اشغال‌ها خلاص شدی ، اینم درد ضربه آیه که خوردی

ولی باید یه سروصدایی راه مینداختی که دلت خنک میشد اینجوری رودلت نمونه

رفتم تاپیکهاتو از اول خوندم،خیلی ساده ای و شوهر مکاری داری

میشه بگی از کجا فهمیدی چندموردشو بگو .اینبار دیدمش میخوام ی چنتا چیز بارش کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم

میشه بگی از کجا فهمیدی چندموردشو بگو .اینبار دیدمش میخوام ی چنتا چیز بارش کنم ولی نمیدونم از کجا شرو ...

همینکه به هیچ عنوان نمیذاره دست به گوشیش بزنی

چه لزومی داره زن و شوهر واسه گوشیشون رمز داشته باشن

در مورد رابطه گفتی تا تو سمتش نری سمتت نمیاد.همه ی مردها نیاز دارن.باید ببینی نیازشو چجوری برطرف میکنه که بود و نبودت براش مهم نیست!!!

دست بزن داشتنش و اینکه با حیله کاری کرده مهریه تو ببخشی و در قبالش بهت حق طلاق رو داده!که مهریه نده 

از حرفهایی که زدی ایشون اصلا دلش به این زندگی نیست،حس میکنم مجبوری و برای اینکه ظاهر قضیه رو حفظ کنه گرفتت

انگار سرش جای دیگه گرمه،البته الله اعلم.شواهد اینارو میگه‌.

اگه خواستی برگردی حداقل بپا براش بزار،ببین کجا میره کجا نمی ره.ولیییییییی توروخدا به هیچچچچچچ وجه بچه نیار.اگه بخوای طلاق بگیری با سرنوشت یه انسان بازی میشه و بچه گناه داره وارد بازی کثیف شوهرت بشه

اینکه بعضی از کارهاش تناقض داره.فک میکنم داره کاری میکنه،یجا نوشتی بی دلیل تورو برداشت برد خونه مادرت.حتما میخواسته کاری کنه دست و پاشو گرفته بودی ،چرا خودت متوجه نمیشی 

اینکه الان با دیدن جوراب بچه هوایی شده،احتمالا جوگیر شده و یه لحظه از کارهاش پشیمون شده!ولی درست بشو نیست.این داره یه کاری می کنه.و تو خیلی ساده ای و از اول کوتاه اومدی

چرا یه مرد متاهل باید رو گوشیش رمز داشته باشه

اینکه بعضی از کارهاش تناقض داره.فک میکنم داره کاری میکنه،یجا نوشتی بی دلیل تورو برداشت برد خونه مادر ...

مرسی تا پیک هامو خوندی . بیشتراینایی که گفتی برا اوایل دازدواج حل شد فقط رو جاریم الان حساس شدم