2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 56 پست

برای این عرضشا نداری که نمیخوای خودکشی کنی

در واقع چیزی به اسم خودکشی ناموفق نداریم اگه کسی توی تصمیمش جدی باشه همون اول انجامش میده و به بار دوم نمیرسه

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی نکن یه دختره دیده بودم تو بیمارستان با قرص برنج خودکشی کرده بود دست و پاش فلج شده بود پدر مار پیرش تو زحمت افتاده بودن زیرش لگن می ذاشتن کلی تراپی ماساژ دادن تا حس بدنش برگشت تا وقتش نرسه آدم نمی میره

خودکشی نکن یه دختره دیده بودم تو بیمارستان با قرص برنج خودکشی کرده بود دست و پاش فلج شده بود پدر مار ...

آخرش دست وپاش کار کرد؟

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
این چه حرفیه بهش میزنی بهش امید بده 

نگران نباشید با حرف من کاری انجام نمیده

چون از همون اولم قصدش خودکشی نبوده و احتمالا میخواد یه بلایی سرش بیاد ولی نمیره شاید میخواد نظر اطرافیانشا جلب میکنه و میخواد بهش توجه کنن

آخرش دست وپاش کار کرد؟

نمی دونم ولی چند ماه تراپی کردن بدنشون ماساژ دادن فقط تونست انگشتشو تکون بده ولی انشالله خوب شده دختر خوبی بود فشار زندگی اذیتش کرده بود این کارو کرد من دیگه نبودم ببینم بعدش چی شد ولی آدم باید خودش به فکر خودش باشه هیچ کس به داد آدم نمیرسه هیچکس براش مهم نیست سر خودت چی میاری.

نگران نباشید با حرف من کاری انجام نمیده چون از همون اولم قصدش خودکشی نبوده و احتمالا میخواد یه بلای ...

اطرافیان اصلا براشون مهم نیست باور نمی کنید خودتونو بزنید به مریضی فقط خودمون باید هوای خودمونو داشته باشیم.

اطرافیان اصلا براشون مهم نیست باور نمی کنید خودتونو بزنید به مریضی فقط خودمون باید هوای خودمونو داشت ...

اینا که میدونم گفتم هدف این خانوم احتمالا این باشه هرچند کسی براش مهم نباشه

یه دختر دیگه ام بود خواهر همکلاسیم شوهرش اذیتش می کرد با پسره با دختر خالش می چزوندنش،خودشو از پشتبون پرت کرد پایین استخوانش شکست همچین شوهری حتما نمی یاد قربون صدقش بره حتما خوشحال شده ،اونم خودشو بدبخت کرد،فقط به فکر شادی و آرامش خودت باش