otaku_samaa مدیر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2578 عنوان این قد و وزن خوبه یا نه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 20 پست سلام خواهرم 13 سالشه متولد 89 قدش 155 وزنش 43تقریبا نزدیک 44 خوبه؟خودش میگه چاقم چند وقته غذا نمیخوره😐قدو وزن خودمم بگین😁قدم 164 وزنم 55 18 سالمه [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you 1402/09/20 | 19:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلی_جذاب عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 4743 واقعا چقد بلنده ماشالله ما خونوادگی قد کوتاهیم:( فکر کنم آبجیمم هم قد خودم بشه آخر.. قدت ک کوتاه نیستمنم مث خودتم ی طورایی، قدم ۱۶۵ وزنم ۵۵، اصن بهم نمیگن قد کوتاه اینا تازه از بیشتریا بلند ترم والا😐 گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2578 بفرستیدش بسکتبال والبیال شنا و دکتر غدد و تغذیه ببرید بلند بشه آره میفرستمیش [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2578 قدت ک کوتاه نیست منم مث خودتم ی طورایی، قدم ۱۶۵ وزنم ۵۵، اصن بهم نمیگن قد کوتاه اینا تازه از بیشتری ... آخه من قدمو با همسن هام مقایسه میکنم میبینم خیلی کوتاهممم😭😐توعم مثل منیییی [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2578 ن بگوبخوره اتفاقا من ی نفر میشناسم همین سن همین قد و وزن اتفاقا هنوز جا برای غذا خوردن داره،،فقط شی ... مرسی عزیزم💕 [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you
دلی_جذاب عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 4743 آخه من قدمو با همسن هام مقایسه میکنم میبینم خیلی کوتاهممم😭😐 توعم مثل منیییی ن بابا من ک از اکثر همسن هام بلند ترم😐همیشه هم میگن قدت بلنده تازه مطمعنی ۱۶۴ هستی؟ گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱 • . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★
otaku_samaa مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 2578 ن بابا من ک از اکثر همسن هام بلند ترم😐همیشه هم میگن قدت بلنده تازه مطمعنی ۱۶۴ هستی؟ قدمو خودم با متر اندازه گرفتم 164 بودمآخه همکلاسیام رو که میبینم همشون 170 175.. [کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you