2777
2789

من برای بچه نمیدونم ولی من کلا اینجور درست میکنم بادام بریز اسیاب برنج  نیم دون بگذار داخل شیر پخته بشه بعدش 

بادام گردو هم بزن.  گلاب هم بریز 

ولی نمیدونم واسه نی نی هام همینه یادنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکاتو دیدم.این روش اول فرنی بعد حزیره بعد سوپ قدیمی شده  

همه چیز با تست حساسیت بده .به جزعسل بادمجون گوجه اسفناج شکر نمک شکلات 

با پزشکش مشورت کن

درخواست دوستی نمیپذیرم
تاپیکاتو دیدم.این روش اول فرنی بعد حزیره بعد سوپ قدیمی شده   همه چیز با تست حساسیت بده .به جزع ...

پزشکش گف طبق کارت واکسن اروم اروم شروع کن بده منم میخام همرو بدم ولی مقدار بلد نیستم الان مثلا فرنی درست میکنم دوقاشق مربا خوری ارد برنج میزنم بهش ۵تا بادوم بابد بزنم بشه حریره که نمیدونم بادام رو چه جوری باید اماده کنم میکس کنم رنده کنم؟؟؟

پزشکش گف طبق کارت واکسن اروم اروم شروع کن بده منم میخام همرو بدم ولی مقدار بلد نیستم الان مثلا فرنی ...

ببین اگر اصرار داری حریره بادوم بدی من به این روش درست میکنم.بادوم خیس میکنم پوستشو میکنم مثلا پنج تا بعد میریزم تو یه استکان اب جوشیده و با گوشتکوب برقی خووووپب میکس میکنم.میشه یه اب سفید.بعد صافش میکنم همه تفاله شو گدا میکنم‌با اب صاف شدش و ارد برنج درستش میکنم

درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین اگر اصرار داری حریره بادوم بدی من به این روش درست میکنم.بادوم خیس میکنم پوستشو میکنم مثلا پنج ت ...

نه قطعا فقط رو این تمرکز نذارم ولی میخام با تست حساسیت بدم بهش فردا حریره دادم پس فردا سوپ حالا تو سوپ هم چیا برا بار اول میتونم بریزم؟؟

نه قطعا فقط رو این تمرکز نذارم ولی میخام با تست حساسیت بدم بهش فردا حریره دادم پس فردا سوپ حالا تو س ...

ببین بهت گفتم که الان محدودیت نداریم طبق اخرین ورکشاپ امریکایی که دیدم و توصیه جهانی .دوره ی اول چی بدم منسوخ شده.ولی چی خیلی مهمه؟اینکه هرچیزی رو تک به تک تست کنی که اگر باهاش مشکل داشت بفهمی و جذفش کنی.سیف ترین و امن ترین سبزیجات براش سیب زمینی و هویجه.سیب زمینی که بعیده الرژن باشه براش.با یه کوچولو هویج بپز و رقیق کن.هرچی میدی روبنویس و مشخص کن با کدوم بی قرار بود با کدوم اوکی بود

درخواست دوستی نمیپذیرم
ببین بهت گفتم که الان محدودیت نداریم طبق اخرین ورکشاپ امریکایی که دیدم و توصیه جهانی .دوره ی اول چی ...

ممنون عزیزم میتونم سیب زمینی و هویج و مرغ بزنم بار اول ؟

پزشکش گف طبق کارت واکسن اروم اروم شروع کن بده منم میخام همرو بدم ولی مقدار بلد نیستم الان مثلا فرنی ...

بادوم میپره گلوش .من خیس میکروم پوستشو جدا میکردم

با الک فلزی رنده میکردم پودره پودر میشد

الک همون ک آرد اینا الک میکنن باهاش

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
ممنون عزیزم میتونم سیب زمینی و هویج و مرغ بزنم بار اول ؟

اره مقدار کم بده.بعد مثلا روز بعد یه آیتم دیگه بهش اضافه کن کدو سبز میتونه خوب باشه یا کدو حلوایی یا یه کوچولو سینه مرغ.زیاد بهش غذا نداره دوسه قاشق چایخوری بده کم کم بیشترش کن هرچقدر تمایل داره بخوره

درخواست دوستی نمیپذیرم