ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پزشکش گف طبق کارت واکسن اروم اروم شروع کن بده منم میخام همرو بدم ولی مقدار بلد نیستم الان مثلا فرنی ...
ببین اگر اصرار داری حریره بادوم بدی من به این روش درست میکنم.بادوم خیس میکنم پوستشو میکنم مثلا پنج تا بعد میریزم تو یه استکان اب جوشیده و با گوشتکوب برقی خووووپب میکس میکنم.میشه یه اب سفید.بعد صافش میکنم همه تفاله شو گدا میکنمبا اب صاف شدش و ارد برنج درستش میکنم
نه قطعا فقط رو این تمرکز نذارم ولی میخام با تست حساسیت بدم بهش فردا حریره دادم پس فردا سوپ حالا تو س ...
ببین بهت گفتم که الان محدودیت نداریم طبق اخرین ورکشاپ امریکایی که دیدم و توصیه جهانی .دوره ی اول چی بدم منسوخ شده.ولی چی خیلی مهمه؟اینکه هرچیزی رو تک به تک تست کنی که اگر باهاش مشکل داشت بفهمی و جذفش کنی.سیف ترین و امن ترین سبزیجات براش سیب زمینی و هویجه.سیب زمینی که بعیده الرژن باشه براش.با یه کوچولو هویج بپز و رقیق کن.هرچی میدی روبنویس و مشخص کن با کدوم بی قرار بود با کدوم اوکی بود
ممنون عزیزم میتونم سیب زمینی و هویج و مرغ بزنم بار اول ؟
اره مقدار کم بده.بعد مثلا روز بعد یه آیتم دیگه بهش اضافه کن کدو سبز میتونه خوب باشه یا کدو حلوایی یا یه کوچولو سینه مرغ.زیاد بهش غذا نداره دوسه قاشق چایخوری بده کم کم بیشترش کن هرچقدر تمایل داره بخوره