2777
2789

آخه تو نتم زدم نبود جز کارتونی مانند صبح حدودای 6/5 هوای تاریک مانندم بود رفتم حیاط ی لحظه دیدم تعجب کردم ولی نترسیدم خم شدم ی کاری انجام دادم بعد سرمو آوردم بالا نبود حالا با این کار ندارم ک چجوری رفت بلاخره گربس دیگ ولی با چشمای سیاه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گربه سیاه با چشمای سیاه که دروش زرده دیدم ولی اونطوری نه 

اون سیاهه مردمکش بوده  

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
عزیزم همونطور ک مردمک چشمای ما توی نور کم بزرگ میشه چشمای اون حیوون خدا هم بزرگ میشه

آخه تا چ حد بزرگ میشه مگ. هوا ۶/۵صبح مثل عصر میشه ن تاریکه مانند شب  حالا بازم نمیدونم

😂 آره ولی عجیب بزرگ بود 

خب طبیعیه شبا برای گرفتن نور زیاد بزرگ باشه

#کاربر آقا                  #یه مرد غیر معمولی دارم زیر بولیز...         #هر روز تو آینه میگم سرمایم تویی...         #نمیتونم و نمیشه نیست تو عادت من...            #منو از پا نمیندازه یه شیشه سیانورم...          #باید ب یه جا میرسیدم وقتی میام نتونی بلند نشی از جات...       #پی رویام با تلاش زیاد از حدو...                         
آخه تا چ حد بزرگ میشه مگ. هوا ۶/۵صبح مثل عصر میشه ن تاریکه مانند شب  حالا بازم نمیدونم

خیلی بزرگ میشه تقریبن کل چشمو میگیره