2777
2789
عنوان

راهنمایی برای اقدام به بارداری

41 بازدید | 7 پست

بچه ها من عید میخوام اقدام کنم برای بارداری وزن الانم ۸۰کیلو بیست کیلو اضافه وزن دارم تا عید میخوام ده کیلو از وزنمو کم کنم و بعد اقدام کنم در کنارش ورزش هم ادامه بدم شاید یه وقت با اقدام اول باردار نشدم و زمان برد تمیخوام بخاطر اینکه برسم به وزن ایده ال این موضوع به تعویق بندازم لطف میکنید  چه پیشنهادایی داریم اینم بگم من تنبلی تخمدان دارم و پریودم منظم نیست و پرولاکتینمم بالاست بخاطر همین میخوام هر چه زود تر باردار بشم  و تقریبا خیلی استرس دارم قبلا خم دکتر بهم گفته بود زیر ۳۰سالگی هر چند تا بچه میخوای باید بیاری و  من اردیبهشت میشه ۲۵سالم 

حتما ی چکاپ کامل بدین قبلش و ی سونوگرافی و عکس کامل برای دندون پزشکی چون توبارداری دندونام ایرادی داشته باشه نمیتونی کاری کنیا

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ی چکاپ کامل بدین قبلش و ی سونوگرافی و عکس کامل برای دندون پزشکی چون توبارداری دندونام ایرادی دا ...

مرسی ولی از الان تقویتی چیزی نخورم باشگاه میرم ولی انرژی ندارم همه تمریناتشو انجام بدم میخوام عصر ها یه سه روز در هفته برم پیاده روی 

والا این دکتر اینجوری گفت بهم من خیلی توجه نکردم ولی الان یه استرسی افتاده تو دلم که نگو 

بهش فکرنکن

استرس از همه چی بدتره

ریلکس زندگیتو ادامه بده وزن کم کن، شاد باش

اقدامم بکن

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
بهش فکرنکن استرس از همه چی بدتره ریلکس زندگیتو ادامه بده وزن کم کن، شاد باش اقدامم بکن

امیدوارم بشه قبلا همش میگفتم لاغر بشم بعد بعد ولی الان میگم اصلا ارزش نداره لاغر بشم بعد حسرت نی نی داشتن رو دلم بمونه اونم منی که عاشق بچم 😍

امیدوارم بشه قبلا همش میگفتم لاغر بشم بعد بعد ولی الان میگم اصلا ارزش نداره لاغر بشم بعد حسرت ن ...

ایشاالله میشه😍

آره بابا به نظر منم تاخیر انداختن خوب نیست، همزمان رژیم بگیر و رعایت کن. الان من باید ۴ تا دندون عقلمو بکشم بعد اقدام کنم، هی شیطونه میگه بیخیال شو اقدام کن!

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️