2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس:(

238 بازدید | 30 پست

حس میکنم چند وقته که افسرده شدم همش دارم گریه میکنم اشکام تمومی نداره...تازه وقتی گریه نمیکنم هم اشک تو چشامه و بغض تو گلوم...خیلی احساس تنهایی دارم...اگه خودکشی گناه نبود تا حالا صدبار خودکشی کرده بودم...واسه درمان افسردگی و کارایی که میگن اصصلا حوصله و انگیزه ندارم...حس میکنم همسرم مثل قبلا دوستم نداره...همش بیست و چند سالمه ولی حس میکنم پیر شدم...

افسردگی بستگی ب خودت داره ک درمان بشه باید خودت بخوای گلم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان بشه که چی بشه...هر روز با همسرم یا قهریم یا دعوا داریم...سر مسائل ریز و درشت...سر هرچی

خب همه دعواها ک از جانب توباشع اگ درمان بشی دیگه دعوایی پیش نمیاد

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خب همه دعواها ک از جانب توباشع اگ درمان بشی دیگه دعوایی پیش نمیاد

من حساس شدم ولی اونم مقصره...مثلا میگم شب زودتر بیا خونه...دوباره و دوباره و دوباره دیر میاد...و دوباره میگه کار پیش اومد این سری زود میام...ولی دوباره تکرار...

من حساس شدم ولی اونم مقصره...مثلا میگم شب زودتر بیا خونه...دوباره و دوباره و دوباره دیر میاد...و دوب ...

تو خیلی حساس شدی شوهرتم گناه داره جانم 

دوست عزیز. اول باور کن که زندگی روی خوش به هیچکس نشون نمی ده.  چرا خودکشی واقعا چرا.  مثلا همسر اینقدر ارزش داره که شما بخاطرش خودکشی کنی؟. پس ارزش وجودی خودت چی میشه؟ این همه زن مطلقه شاد نمیبینی؟ برات درس نمیشه ؟ازدواج فقط قسمتی از زندگی ماست. اگه حرف مردم و رفت و آمد های دادگاهی نبود بیش از نود درصد زوج ها از هم جدا میشدن. اصلا گیرم که همسرت دوستت نداشته باشه. اگه شما امور روزانه رو جلوی همسرت با استقلال فراوان انجام بدی و این حجم از افسردگی رو‌نادیده بگیری دیگه هیچ نیازی نداری که اون دوستت داشته باشه درسته ما جنس لطیفی داریم ولی متاسفانه آقایون فکر میکنن ما با بزرگ شدن و بچه آوردن تبدیل به سنگ شدیم و نیاز عاطفی نداریم.گور پدرهمشون  دست آخر ما زنا خودمونو میفهمیم.بیخیال باش حتما پیاده روی برو اونجا خودتو تخلیه کن.

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است