2777
2789
عنوان

خون در ادرار مرد ترو خدا بیاید

829 بازدید | 26 پست

سلام همسرم دوسالی هست که بعضی مواقع آخر ادرار خونی میشه کلی سونو آزمایش سی تی و یکبارم سیستوسکوپی شده همه سالم فقط یکبار گفتن التهاب  داره و دارو دادن خوب شد دوباره بعد چند ماه شروع شده خون در ادرارش رفتیم همون دکتر همون داروهارو دوباره داد اما خوب نشد خیلی زیاد نگرانم سونو هم تازه انجام دادیم خوب بود توروخدا اگه موردی مثل این دیدید راهنماییم کنید هیچ درد و اینا هم نداره

شوهرت سنگ کلیه داره 

شوهر منم همینه  مرتب ادرار خونی داشت 

اوایل حتی سنگ کلیه هم نداشت  دکتر میگفن شن بوده که دفع میشده 

از اون موقع ب بعد اکثرا ادرارش خونیه  و خب پیگیرم زیاد نیست  هر موقع هم ک سونو میرفت  یکی دوتا سنگ هم داشت

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوزش ادرار ندارن ؟ 

امکان سنگ کلیه هم هست 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اگه دکتر قبول میکنه سی تی اسکن از مجاری ادرار و کلیه بندازه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

پدر من سه سال داشت همه اینلرو انجام داد چیزی نبود..

متاسفانه دوماه پیش متوجه شدیم سرطان مثانه داره..

خوشبختانه عمل کرد و خیلی بهتره..

علائم پدر من کاهش وزن و خون توی ادرار بود.اخرین علائمش درد پهلو بود..

امیدوارم همسر شما سالم باشه ان شاءالله

شوهرت سنگ کلیه داره  شوهر منم همینه  مرتب ادرار خونی داشت  اوایل حتی سنگ کلیه هم ند ...

شوهر شما از کی اینطوری بود منظورم چخ مدت طول کشید تا بفهمید سنگ داره آخه میگن سنگ درد داره شوهر من اصلا درد هم نداره

آخه هر سری سونو رفته گفتن سنگ نداره اصلا درد هم نداره شوهر شماهم درد نداره

نه شوهر من هرگز درد نداشت  برام خیلی جالبه 

اخه خودم پرستارم  سنگ کلیه ای خیلی دیدم بیمارستان   و واقعا دردش وحشتناکه عین زاییدن 

ولی این هیچ وقت نگفت درد دارم 

شوهر منم سیستوسکوپی شد ک گفتن نرماله

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
پدر من سه سال داشت همه اینلرو انجام داد چیزی نبود.. متاسفانه دوماه پیش متوجه شدیم سرطان مثانه داره. ...

از روزی که عمل کرد خدارو صد هزار مرتبه شکر دیگه خون توی ادرارش نبود.رفع شده اما بدنش ضعف شدید داره

شوهر شما از کی اینطوری بود منظورم چخ مدت طول کشید تا بفهمید سنگ داره آخه میگن سنگ درد داره شوهر من ا ...

فک کنم یه شش ماهی یک سالی طول کشید تا سنگ هاشون معلوم شد 

قبلش هر چی سونو میرفت نرمال بود 

هنوزم بعد سه چهار سال ادرارش گاهی اوقات خونی بود

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
پدر من سه سال داشت همه اینلرو انجام داد چیزی نبود.. متاسفانه دوماه پیش متوجه شدیم سرطان مثانه داره. ...

وایانشالا که سریع خوب بشه از طریق چی فهمیدید مشکلشو سونو یا آزمایش یاچی