2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید....

167 بازدید | 18 پست

دخترا. لطف کنید شما هم از تجربه هاتون برام بنویسید

من نامزدیم بهم خورده. خانوادش جدامون کردن ولی جفامون هنوزم همو خیلی دوست داریم. چند روز پیش ... گرفتم. دهنم وا موند... اینو همکارم بهم معرفی کرد میگفت چند ساله پیشش ... میگیره خیلی راست در میاد باور نمیکردم. الکی یه بار گرفتم. اسم خودمو و مامانمو که پرسید گفت بین تو و یه اقایی ۶ هفتس که فاصله افتاده از ۱۰ آبان حتی روزشم درست گفت پشمام ریخت. گفت کسی که اولش قصد ازدواج داشته و بعدش منصرف شده. گفتم اره نامزدم بود. گفت اول مامانش و بعد باباش مخالفت کردن و باعث جدایی شدن. که واقعا هم همینطور بود. حالا من خلاصه مبگم براتون که خسته نشید. از اول خانوادش نمیخواستن منو مخصوصا مامانش همش دنبال بهونه میگشت و بهم میزد بینمونو...حالا بماند. گفت یه اقایی هم جدا از مادر پدرش پُرش میکنه. که اینم میدونم کیه همکارش😐 گفت مامانش واسه جفتتون هم پسرش هم تو دعا گرفته‌ که جداتون کنه. اونقدر هم ازت بد میگن پیش پسره ک نگو. گفت ۱۰/۱۰ بهت پیام میده ن اینگه برگردیم مثلا دلم تنگ شده یه همچین پیامی. منتظرم فعلا ولی خدایی هر چی گفت راست بود. حتی راجب یه پولی ازش پرسیدم که به یه اقایی قرض دادم گفت اون اقا پولو به یه خانومی داده خرج خودش نکرده که راست گفت واسه اجاره خونش کم داشت قرض خواست ازم دادم صاحب خونشم پیرزنه گفته بود تا ۴ وعده بهت برمیگردونه که واقعا سر ۴ روز برگردوند. یا میگفت از کسی به نام علی خبر داری که همکلاسی دوران دانشگاهم علی بعد ۴ سال بهم پیام داد حالمو پرسید... من مهم نامزدمه که چیزی‌که گفت راست در بیاد و ۱۰/۱۰ بهم پیام بدع خیلی امیدوارم. خیلی دوسش دارم خواهش مبکنم واسم دعا کنید برگردیم به هم و خانوادش راضی شن. شما هم تجربه ای از ... داشتید که واقعی در بیاد؟ لطفا تجربه هاتونو به اشتراک بزارید دوستان گلم. ممنونم که وقت گزاشتید و متنمو خوندید ببخشید اگه طولانی شد🙏❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.