2777
2789

حتی  بچه ها هم بهم ظلم میکنن و من نمیتونم دفاع کنم از خودم و  هی دلم میشکنه ...مثلا توصف نونوایی راحت میزنن جلو ازم  یا مثلا  تو فروش  ِیه جنسی  سرم کلاه میذارن  گولم میزنن    از اعتمادم سوااسفتاده میکنن تو رفاقت   الکی میان میگن پول نداریم میدی؟   یا مثلا   یه حرف نامربوطی میزنن  میندازن گردن من تو یه محیطی که همه دشمنمن   و  نمیتونم اثبات کنم حرفمو     و  غیره .....

من چجور  حق امو بگیرم؟

ـچجور رفتار کنم که بقبه حق منو به رسمیت بشناسن و  سعی نکنن دورم بزنن  ؟

ــشما چجور حق اتونومیگیرید؟

یکوچولو باید غرور داشته باشی..باید تو چشم خودت با ارزش باشی...نزاری هرکس و ناکسی ی لگد بهت بزنه و بر ...

خب همین چجور ارزش قائل باشم 

میخاد هر دقه با بقیه جر کنی و تو نطر بقیه ادم  بی شخصیتی و دعوایی بنظر بیایی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همین چجور ارزش قائل باشم  میخاد هر دقه با بقیه جر کنی و تو نطر بقیه ادم  بی شخصی ...

نه لازم نیست هر دقیقه در جنگ باشی.فقط جاهایی ک حق واقعا با توعه باید برای حقت بجنگی و احساس ضعف نکنی.

برای ایجاد احساس ارزش هم باید ببینی چرا خودتو کمتر از بقیه میبینی و درمورد اون علت ها فکر کنی و ببینی واقعین یا نه

نه لازم نیست هر دقیقه در جنگ باشی.فقط جاهایی ک حق واقعا با توعه باید برای حقت بجنگی و احساس ضعف نکنی ...

من نمیبینم بقیه میبینن و سواستفاده میکنن   

من خیلی جاها حق با منه اما نمیتونم  بیان اش کنم چون دعوا میشه و بقیه طرد ام میکنن موندم چه کنم

من نمیبینم بقیه میبینن و سواستفاده میکنن    من خیلی جاها حق با منه اما نمیتونم &nbs ...

بدرک بزار طردت کنن.همون بهت ادمایی ک واسه سو استفاده اطرافتنو تار و مار گنی تا جا برای ادمای بهتر باز شه

بدرک بزار طردت کنن.همون بهت ادمایی ک واسه سو استفاده اطرافتنو تار و مار گنی تا جا برای ادمای بهتر با ...

بقران تو حساب بکن داداش ۱۰ ساله ام  وسایلایی که خانواده به عنوان خوراکی میخرن رو  قایم میکنه که من نخورم بعد به من میگه   گم شده 

بقران تو حساب بکن داداش ۱۰ ساله ام  وسایلایی که خانواده به عنوان خوراکی میخرن رو  قا ...

اون ک دیگه حساب نیست شیطنت میکنه😂.سخت نگیر بهش ولی توی جامعه و دوستای خودت نزار کسی عزت نفستو زیر طوال ببره

اون ک دیگه حساب نیست شیطنت میکنه😂.سخت نگیر بهش ولی توی جامعه و دوستای خودت نزار کسی عزت نفستو زیر ط ...

نه خب همین حرکت زیر سوال میبره چون نمیتونم دفاع کنم