2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر چی ؟؟

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!

سر اینکه رمز گوشیشو بهم نامیده الان دوساله ولس خیلی بهش اعتماد داشتم ۵سالع ازدواج کردیم عاشق خودم وبچم بود ولی نمی‌دونم چیشد حالم خیلی بده رمزشو نمیگه اگه ریگی به کفش نبود میگفت

هرچی میگم گوشیتو باز کن نمیکنه میگه شخصیه میگه حساسم کردی رو گوشی از بس میگی باز کن ولی تا حالا هیچی ازش ندیدم جز چند وقت پیش که پیام دیدم با یه خانوم ولی خیلی رسمی

عزیزمن یکم اروم باش حالا اگه رمز گوشیش رو به تو نمیده دليل بر خائن بودنش نیس که اینقدر فکر های الکی نکن مگه چیزی ازش دیدی که ناراحتی بعدشم تو هم رمز بزار بهش نگو اگرم گفت بگو مثل خودت عزیزم گوشی حریم شخصی هس 

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️

منم شوهرم رمز گوشیش عوض کرده بود ولی بهش شک ندارم اما ادم ناراحت میشه من سرکار که بود بهش پیام دادم گفتم بخاطر من عوض کردی چون یدتی بود من پیشت نبودم نکردی راس یا دروغ گفت نه بخاطر دوستام احساس کردم رفتم خابگاشون فهمیدن،،،  منم گفتم زن و سوهر ک چیز پنهونی از هم ندارن الانم رمزشو میدونم گه گدار  نگا میکنم میبینم خبری نیس، ولی اون اصلا کار بگوشیم نداره

توام اسرار نکن نگو رمزتو بگو سنگین رفتار بکن بگو چرا باید از هم مخفی کنیم مگه ب خودمون شک داریم دیدی اهمیت نمیده بهت توام یمدت  بیخیال شو ولی سرسنگین باش باهاش اومد سمتت  گله کن

مردی که رمز گوشی نده ۱۰۰ درصد خیانته   چرت و پرت های روشن فکری نداریم  شب تا شب آلت تناسلیشون قاطی میشه حالا گوشی شد حریم شخصی !!!  باید یکاری کنی بهت شک کنه  حالش جا بیاد