2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چون مرده فکر می‌کنه زنا میتونن داخل خودشونو ببینن 🤣🤣🤣🤣این دیگه رد داده رسیده به رحم

مرد بود ؟؟؟😬😬😬

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نه عزیزم مرد کجا بود زنم  آخه مگ از تایپکام معلوم نیست

ندیدم تامیکهاتونو ؟

اگه خانمی طرزتهیه اکبر جوجه رو بهم بگو 🙂🙂🙂🙂

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ندیدم تامیکهاتونو ؟ اگه خانمی طرزتهیه اکبر جوجه رو بهم بگو 🙂🙂🙂🙂

من تا الان درست نکردم ولی میدونم 

مرغ کوچیک باید باید باشه 

توی ادویه جات و زعفران و سیر و پیاز و بخوابونی

به مدت 12 ساعت بعد توی روغن فراوان سرخ کنی

من تا الان درست نکردم ولی میدونم  مرغ کوچیک باید باید باشه  توی ادویه جات و زعفران و سیر ...

دستت درد نکنه😘

اره بابا آخه کدوم زنی میاد این حرفارو بزنه

ادم میمونه به خدا

عزيزم لبه هاى سياه واژن در اثر تغييد هورموني يا تماس با لباس تيره و تنگ ايجاد ميشه اصلا علامت سرطان نيست مى تونى اگر خيلى بزرگ هستند اونا رو عمل كنى بردارى يا روشنشون كنى من خودم پيش دكتر فاطمه لطفى مزوژل روشن كننده زدم و خيلى خوب شده واقعا راضيم