2777
2789
عنوان

من میترسم😭

431 بازدید | 19 پست

یه سونو دادم 

یه دکتر میگه چسبندگی داری

یکی میگه کیستا نذاشتن جفت به رحم بچسبه 

من از استرس دارم میمیرم

برام سونو داپلر نوشتن یک ماه دیگه تا یک ماه دیگه چیکار کنم من با این اعصابم و اضطرابم😭😭

نمیرم یه وقت

بلایی سر بچم نیاد😭😭

چه خاکی تو سرم کنم

هر چی هم تاپیک میزنم یکی کمکم نمیکنه 

خداروشکر که یه نفر مثل من نیست که چسبندگی داشته باشه😭😭

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

با اجازه استارتر عزیز💜

تا این لحظه ۷۷۸۰ صلوات هدیه داده شده ممنون از مشارکت شما عزیزان☺

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس ولی این موصوع خیلی تخصصیه حتی یک نفر دیگم چسبندگی داشته باشه تجربش به درد شما نمیخوره چون نواحی چسبندگی متفاوته کیست مانع جفت هم واقعا نادره باید استراحت کنی از استرس دوری کنی پرخوری و کم خوری نکنی و منتظر باشی انشاالله هیچیییی نمیشه و بارداریت با سلامتی طی میشه و کوچولوت راحت وسالم دنیا میاد

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

نگران نباش تو بارداری انقد ادمو از چیزای مختلف میترسونن که حد نداره

بسپار به خدا

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نگران نباش تو بارداری انقد ادمو از چیزای مختلف میترسونن که حد نداره بسپار به خدا

یعنی میگی به خیر میگذره

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
تو این زمینه اطلاعی ندارم کمک کنم بهتره گوگل یه سرچ بزنی بگردی 

گشتم همه سایتا فقط حرف در اوردن رحم رو میزنن

من نمیخوام این بلا سرم بیاد

خدا کنه به حق همین شب عزیزم به خیر بگذره برام😭

یعنی میگی به خیر میگذره

این که شما میگی رو نشنیدم

ولی خیلی دیدم تو بارداری ازمایشو دکتر و سونو چیزهایی رو تشخیص دادن که خطرناک بود ولی خب خدا خواست و اون بچه سالم دنیا اومد

تو ایتا یه گروه هست برای خانوم دکتر زنان که جواب سوالات رو میده خواستی بیا از اون هم بپرس

https://eitaa.com/joinchat/2463760631C1fd97d78bc

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

این که شما میگی رو نشنیدم ولی خیلی دیدم تو بارداری ازمایشو دکتر و سونو چیزهایی رو تشخیص دادن که خطر ...

ممنونم عزیزم

گشتم همه سایتا فقط حرف در اوردن رحم رو میزنن من نمیخوام این بلا سرم بیاد خدا کنه به حق همین شب عزی ...

ععزیزم غصه نخور و ناراحت نباش دختر عمم کارشناس مامایی هست ازش پرسیدم یکم راهنمایم کرد میگه اگه پیگیری بشه درمان میشه چیزی نیست که خوب نشه خودتو اذیت نکن انشالله هرچه زودتر خوب میشی نترس بره برات