2777
2789

لطفا تعداد بنویسید و خواستید دوستان رو تگ کنید برای همه دعا میکنم حاجات دل تک تک شما به خیر روا باشه و خدا به همه سلامتی عطا کنه برای حاجات دل من هم دعا کنید ممنون💜

ختم ۱۲۴۰۰۰ تایی هست تکه تکه جمع میکنم مثل پازل خدا رو شکر ۲۰۰۰۰ هدیه داده شده با این تایپیک ان شاء الله ۵۰۰۰۰ میشه☺

دوستتون دارم دعا برای من هم یادتون نرود لطفا روزگارتون پر از نور الهی و بی غم و عمرتون پر از سلامتی و برکت 💜🌤

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

۲۰تا

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰۰صلوات اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
دلم برا خودم نمیسوزه برا بچم میسوزه

میدونم مادر منم پسر هفت سالش جلو چشاش عرق شد الان سی سال گذشته هنوز یاذشه سخته خیلی مامان منم می گفت هر وقت به درخت نگاه می کنم یادش میفتم هر وقت غذای مورد علاقشو می بینم یادش میفتم اما تقدیره عزیزم اون الان تو بهشته