2777
2789

اصلا خجالت نکش که بعدا پشیمون میشی

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بیرون میرید؟

وقتی بیرونید چیزی میگیره؟به فکر این هست گلوت خشک کنه یا ممکنه دلت چیزی بخواد بخوری یا نه؟

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

وقتی چیزی نیاز داشتی مستقیم بهش بگو دیگه مثلا بگو میخوام برم ناخنامو ترمیم کنم هزینشو واریز میکنی بر ...

اینارو که میده ولی مثلا الان تازه لباس خریدم یکی دیگه م میخوام بخرم روم نمیشه بهش بگم

اینارو که میده ولی مثلا الان تازه لباس خریدم یکی دیگه م میخوام بخرم روم نمیشه بهش بگم

رو شدن نداره قشنگم همیشه که ادم نباید بر اساس نیاز پول خرج کنه اینجوری باشه که تو زندگی به جز پیاز و سیب زمینی چیز دیگه نباید بخریم ، بهش بگو از این لباسه خیلی خوشم میاد مطمئنم خیلی جاها میتونم بپوشمش میخوام بخرم برام واریز میکنی لطفا

بیرون میرید؟وقتی بیرونید چیزی میگیره؟به فکر این هست گلوت خشک کنه یا ممکنه دلت چیزی بخواد بخوری یا نه ...

اره میگیره هرچی بخوام

ولی الان مثلا تازه خرید کردم ولی به مدل کت دیگه من دیدم اونم دوس دارم بخرم روم نمیشه بهش بگم

اره میگیره هرچی بخوام ولی الان مثلا تازه خرید کردم ولی به مدل کت دیگه من دیدم اونم دوس دارم بخرم روم ...

دیگه مردا فکر میکنن به حد نیاز بخرن کافیه😂

پس خسیس نیست طفلک

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

فک میکردم بگم شاید بگه این چقد پولکیه و اینا نمیتونستم بگم

نمیدونم در این

مجردم😂