2777
2789
عنوان

خسته شدم

60 بازدید | 5 پست

از خرج گذاشتن روی دست خانوادم خسته شدم 

خیلییییی میترسم که نتونم جبران کنم 

رشتم گرافیکه 

حدود ۵میلیونی خرج برام ریخته 

دیگه واقعا خجالت میکشم تو روی پدر مادرم نگاه کنم 

واقعا حس میکنم که برادرم با یه رویی داره داره نگام میکنه  

کاش کار داشتم و خرجمو در میاووردم ـ

من خیلی بدرد نخورم یا لالم و کمرو 

حالم از خودم بهم میخوره دگه حتی از خودمم خسته شدم 

خیلی زیاد فکر میکنم  

توی لوازم تحریر بودیم نمیدونستم یه وسیله ای کجاس 

یارو میگفت فلان جاست من ندیدم حس تحقیر یا پوچی بهم دست داد با نگاه مادرم به من و منی که نشسته بودم و دنبالش میگشتم 

میخواستم اب شم 

حتی بلد نیستم صحبت کنم  یارو میگه چیییی فلان بهان من میگم این اخم میکنه به معنای اینکه نفهمید من چی گفتم 

من پوچم من بی خاصیتم. بدردنخورم زشتم دل نازکم 

زشت ترین لبخند رو دارم  وقتی لبخند میزنم ناظرش هستم که اون نگاهش به دندونامه  

یه کاری رو به من میسپرن ناامیدشون میکنم 

واقعا واقعا واقعا واقعا خسته شدم 

از این همه فکر از این همه تحقیر شدنم توسط همکلاسیهام دبیر..  و و و و 

گفتم بکشم راحت شم دلم به حال خانوادم سوخت  این همه خرج کردن برای هیچی؟...   گفتم نه نمیزارم جبران میکنم ولی. حالا که نگاه میکنم به ایندم.  امیدی نمیبینم 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

لطفا از افکار منفیت دست بکش اگه به فکر خودت و خانواده ات هستی

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

زیادی داری به خودت سخت میگیری

تو قرار نیست آدم کاملی

هیچکی نمیتونه بی عیب باشه 

آدم باید نقض های خودش دوست داشته

قرار نیست همه از ما راضی

باشن رسته پدر مادرت برات خرج می‌کنن

ولی پدر مادر تا یه حدی وظیفشونه 

برادرت پسره خیلی ناراحت میشه بره سرکار

تو فعلا رو خودت تمرکز کن

ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا از افکار منفیت دست بکش اگه به فکر خودت و خانواده ات هستی

باور کن من اینقدر سعی کردم این فکرا رو تو مغزم راه ندم با اهنگ گوش دادن کاملا حل میشه اما 

بلاخره دوباره پیش میاد بازم تحقیر بازم این بازم اون  دیگه تحملش برام سخت میشه میگم هعی زندگیه همینجوریه اما باید حقیقتو دید  

دیدم که پوچم دیدم واقعا بی عرضم 

اگه خودمو به بیخیالی بزنم بازم بار ها و بارها این اتفاق میوفته 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

باور کن من اینقدر سعی کردم این فکرا رو تو مغزم راه ندم با اهنگ گوش دادن کاملا حل میشه اما  بلا ...

فک کردی اهنگ گوش کردن بد ترت میکنه عزیزم میخوای خوب شی نباید فرار کنی و پناه به موزیک ببری که یه چیز کاملا اشتباهه موزیک یه کمک خواهرانه موزیک و از زندگیت حذف کن

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

سعی کن به خدا پناه ببری تو همه شرایط بعدا خوب نشدی بگو تو ادم بدی بودی و من خوب نشدم و تو چرت و پرت میگی