2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بارداری ۲۴ هفتم اینی که نوشته یعنی چی

گلم‌باید کامل بزاری من نمیفهمم این مشکل خودت با جنین 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
ببین خونریزی داری؟علائم‌خاصی داری،،برو پیش دکتر گلم حتما

نه هیچ علامتی ندارم 

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
ببین خونریزی داری؟علائم‌خاصی داری،،برو پیش دکتر گلم حتما

شما معنی این کلمات پایین که نوشته رو میدونید؟

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
نگف بهت چسبندگی جفت داری؟؟؟

گفت خیلی خفیفه اما اینی که گفت رو ننوشت تو سونو 

کیست و اینارو نگفت

گفت خیلی خفیفه اما اینی که گفت رو ننوشت تو سونو  کیست و اینارو نگفت

فقط متوجه شدم چسبندگی داری گلم کارسنگبن نباید انجام بدی و احتمالا بخاطر احتمال دادن خونریزی باید سزارین بشی

فقط متوجه شدم چسبندگی داری گلم کارسنگبن نباید انجام بدی و احتمالا بخاطر احتمال دادن خونریزی باید سزا ...

سزارینی هستم کلا 

من میترسم 

برام دعا کن

سزارینی هستم کلا  من میترسم  برام دعا کن

نترس فقط رعایت کن خوبه ک زودتر تشخیص دادن برات گلم ببر پیش دکترت خودش باید و نبایدارو میگ بت

نترس فقط رعایت کن خوبه ک زودتر تشخیص دادن برات گلم ببر پیش دکترت خودش باید و نبایدارو میگ بت

بهم گفته استراحت

آسپرین بچه دادن

شیاف پروژسترون