خانوما من دیدم یکی توو تلگرام استوری گذاشته از مخاطبینم اما استوریشو باز نکردم رفتم داخل صفحه اش که بلاکش کنم قسمت پایین پست هایی که گذاشته بود اومد اما اونو هم باز نکردم (نزدم روش)الان با وجود اینکه بلاکش کردم اسمم میره براش؟🥺🙏🏻ممنون میشم اگه میدونین بگین
الهمم صل علی محمد و آل محمد. مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
عزیزم تلگرام پرمیوم داره اگر درست نوشته باشمش نترس اون نفهمیده اگر بیداد پی ویت پیام ب ...
مطمئنی عزیزم؟یعنی اسمم توو لیست سین کرده ها نمیره؟ اون قسمت پست پایین ایدی و شمارش یه عکس بود به خاطر اون میگم… هرچند اونم بازش نکردم ولی خب چون جدیده برام سوال شده اما دور پروفایلش رنگیه هنوز یعنی استوری داره… اگه باز میشد از طرف من الان نباید رنگی میبود درسته؟🥺
الهمم صل علی محمد و آل محمد. مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.