2777
2789
عنوان

زایمان

88 بازدید | 8 پست

خانمایی  که تا حالا زایمان طبیعی داشتن چجوری بود تجربتونو بگین و اینکه چه توصیه هایی برا ما زایمان اولا دارین؟

تعداد رای : 6
نظرسنجی
طبیعی
3
50%
سزارین
3
50%
تا خدا هست به خلقش چه نیاز ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام من طبیعی آوردم..سخته. و از اون سخت تر یکی دو ماه اول بچه داری..

من پیشنهادم سزارینه..ولی خودم اگه بخوام بیارم شاید دوباره همون طبیعی رو انتخاب کنم.

هفته ۳۸ بودم‌..درد نداشتم..دکتر قبلش گفته بود روغن کرچک بخور..بعد که رفتم برا معاینه با دست دهانه رحمم رو تا ۴ سانت باز کرد..گفت ۱.۵ سانت باز بوده منم بیشتر باز کردم..اگه بازم بچرخونم تا ۶ می ره ولی اون وقت سریع باید بری بیمارستان..برو خونه شام بخور کاراتو بکن تا ۹ برو بیمارستان..دیگه از همون موقع دردام شروع شد..۹ رفتم بیمارستان..بهم سرم زدن و هی می اومدن معاینه می کردن..دردا شبیه پریود بود و رفته رفته شدید می شد..ساعت ۱۲ رفتم اتاق زایمان..ماما همراهم گرفته بودم خیلی خوب بود تنها نبودم و ورزش می داد..مهربون هم بود..۴.۵ صبح زایمان کردم..یک ساعت آخر درداش شبیه..غذر می خوام یبوست شدید بود...می خواستم بگم خدایا منو بکش هیچی نگفتم چون می گن دعا مستجابه😄

آخرم دکتر اومد برش زد و بچه دنیا اومد..بعدش ولی بواسیرم زده بود بیرونا...فرداشم ادما رو دوتا می دیدم به چشمام فشار اومده بود..بعدش فکر کنم باید تو بهش راه بری..بازم بپرس..کسی به من نگفته بود راه برو خوابیدم بعدش خونریزی پیدا کردم و سرم گیج رفت و از حال رفتم یه لحطه بیهوش شدم..بعد که پرسیدم گفتن اگه راه می رفتی این طوری نمی شد..ورزشای قبل زایمانم خوبه اگه طبیعی خواستی بیاری

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

منم یک ماه پیش زایمان طبیعی کردم ار دو سه هفتع قبلش پیادع روی میرفتم و ورزش ولی از تاریخم گذشتع بود درد نداشتم هرکاری کردم فایده نداشت تا شب اخر دو لیوان تخم شوید خوردم و دردم گرف از ساعت ۱۰ شب تا ۴ صب دردام خیلی قابل تحمل بود طوری که فک میکردم تازه یک سانت باشع و نمیخاستم برم بیمارستان ب اصرار شوهرم رفتم و گفتن ۵ سانته همونجا کیسه ابمو پارع کردن خودمم چنتا اسکات و حرکت ورزشی انجام دادم دردام که یکم شدید تر شد در عرض دو ساعت زایمان کردم البته بعدش خونریزی داشتم و بند نمیومد ک گفتن از همون تخم شویدع

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰