سلام من طبیعی آوردم..سخته. و از اون سخت تر یکی دو ماه اول بچه داری..
من پیشنهادم سزارینه..ولی خودم اگه بخوام بیارم شاید دوباره همون طبیعی رو انتخاب کنم.
هفته ۳۸ بودم..درد نداشتم..دکتر قبلش گفته بود روغن کرچک بخور..بعد که رفتم برا معاینه با دست دهانه رحمم رو تا ۴ سانت باز کرد..گفت ۱.۵ سانت باز بوده منم بیشتر باز کردم..اگه بازم بچرخونم تا ۶ می ره ولی اون وقت سریع باید بری بیمارستان..برو خونه شام بخور کاراتو بکن تا ۹ برو بیمارستان..دیگه از همون موقع دردام شروع شد..۹ رفتم بیمارستان..بهم سرم زدن و هی می اومدن معاینه می کردن..دردا شبیه پریود بود و رفته رفته شدید می شد..ساعت ۱۲ رفتم اتاق زایمان..ماما همراهم گرفته بودم خیلی خوب بود تنها نبودم و ورزش می داد..مهربون هم بود..۴.۵ صبح زایمان کردم..یک ساعت آخر درداش شبیه..غذر می خوام یبوست شدید بود...می خواستم بگم خدایا منو بکش هیچی نگفتم چون می گن دعا مستجابه😄
آخرم دکتر اومد برش زد و بچه دنیا اومد..بعدش ولی بواسیرم زده بود بیرونا...فرداشم ادما رو دوتا می دیدم به چشمام فشار اومده بود..بعدش فکر کنم باید تو بهش راه بری..بازم بپرس..کسی به من نگفته بود راه برو خوابیدم بعدش خونریزی پیدا کردم و سرم گیج رفت و از حال رفتم یه لحطه بیهوش شدم..بعد که پرسیدم گفتن اگه راه می رفتی این طوری نمی شد..ورزشای قبل زایمانم خوبه اگه طبیعی خواستی بیاری