توروخدا کسی مثل من بوده که حامله باشه ولی بی بی چک نشون نده...؟ من هرماه منظم پریود میشدم یه روزم تاخیر الکی نداشتم...این ماه حسمم میگه باردارم خیلی علائم دارم ولی چرا بی بی چکم مثبت نمیشه نمیدونم
یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
چند روز عقب انداختی والا من بی بیم مثبت شد سریع ازمایشم دوبارشم مثبت شده باز باورم نمیسه میگم نکنه ک ...
من بتام مثبت شد گفتم آزمایش اشتباه کرده باور نکردم بعد رفتم بی بی زدم دیدم اونم مثبت شد
بازم رفتم سونو ببینم چند هفته ام😅😅😅
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
به شدت منفیه، حتی هاله هم نمیندازه، نگهش داشتم بلکه هاله انداخت🙁
یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏
چند روز عقب انداختی والا من بی بیم مثبت شد سریع ازمایشم دوبارشم مثبت شده باز باورم نمیسه میگم نکنه ک ...
چهارروزه، من اصلا سابقه تاخیر نداشتم
من بتام مثبت شد گفتم آزمایش اشتباه کرده باور نکردم بعد رفتم بی بی زدم دیدم اونم مثبت شد بازم رفتم س ...
الان چند هفته ای اخه مال من یه چیز عجیب بود همون ماهیرکخ کلومفین خوردم وآمپول ازادسازی زدم 4تا فولیک داشتم ازاد نشد ماه بعد که دیگه دکتر گفت دارو محرک نخور این ماه استراحت بده من حتی میخواستم برم عکس رنگی کلا این ماه بیخیال شدم 5کیلومتر با دوستم پیاده روی کردم سبزی خورشتی گرفتم درست کردم یهو دیدم پری عقب افتاد بی بی چک گرفتم سریع خط انداخت رفتم ازمایش دیدم مثبته
من بتام مثبت شد گفتم آزمایش اشتباه کرده باور نکردم بعد رفتم بی بی زدم دیدم اونم مثبت شد بازم رفتم س ...
یعنی اول آزمایش خون دادی؟ من منتظرم اول بی بی مثبت بشه بعد...
همیشه مرتب بعد یه ماه عقب انداختم گفتم صد در صد حامله ام!!!مستقیم رفتم آزمایشگاه ولی منفی بود ضدحال خوردم بدجور
ولی ماه بعدش باردار شدم
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟