2777
2789
عنوان

کسی اینجا مامایی خونده که شاغل باشه

1740 بازدید | 35 پست

؟؟؟؟به نظرتون مرکز بهداشت بهتره یا زایشگاه...من طرحم افتاده بهداشت....خانوادم اصرااار دارن برم زایشگاه...اما شبکه بهداشت رفتم قبول نمیکنن میگن مگه جایگزین پیدا بشه...تازه رییسشون میگفت همه دارن از زایشگاه فرار میکنن تو میخوای بری زایشگاه...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای بری زایشگاه چکار؟نیروی طرحی خیلی توبیمارستان اذیت میشه خانوادت چمیدونن کجا چه خبره باید لانگ وایسی مسئولیت بکشی بلوک رو بگردونی گزارش بنویسی وووو سرشونزده ماه هم میگن خوش،اومدی 

همون شبکه بهداشت شیک ساعت هفت و نیم برو  یک وربع هم پاس ورزش بگیر دربرو دوسال هم میتونی بمونی حالا شاید تمدید هم شدی 

خبری نیست که چهارتا سالمند و باردار فایل میکنی دیگه نه خبری از ایودی هست نه هیچی 

طرح جوانی جمعیت هم ماماا مراقب توبهداشت میذاره فقط پاتو بنداز روهم بشین اخر ماهم ده تومن بگیر برو فوقش دوتا امتحام بدو ورود باید بدی ماهی یه پویش 

از من با تجربه حرف گوش بده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من خودم طرحم مرکز بهداشت بود راحت بودم شبفت شب و... نداره 

اما اگه میخوای همیشه کار کنی و ادامه بدی زایشگاه تجربه ی زیادی داره 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
میخوای بری زایشگاه چکار؟نیروی طرحی خیلی توبیمارستان اذیت میشه خانوادت چمیدونن کجا چه خبره باید لانگ ...

خودمم نظرم همینه ...اما به عنوان به ماما تجربه کمی تو زایمان گرفتن دارم...دوست دارم خبره بشم توی کارم...اما از یه طرف هم میترسم با دوتا بچه اذیت بشم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
خودمم نظرم همینه ...اما به عنوان به ماما تجربه کمی تو زایمان گرفتن دارم...دوست دارم خبره بشم توی کار ...

مگه امار زایمان پر نکردی؟دیگه تجربه برات کافیه بعدم میل خودته من مشورت خواهرانه بهت دادم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بهداشت در حدود ده تومنه...زایشگاه هم فکر کنم حدود ۱۴ الی ۱۵

بهداشت خلوت تره

زایشگاه شلوغ تر و پرمشغله تر

جایی برو ک دوست داشته باشی

و دراینده ازدواج‌کردی و گرفتاریهای زندگی اضافه شد فشار‌کاری رو بتونی‌تحمل‌کنی