چقدر رو تصمیم گیریاش نفوذ دارین؟شوهر من از روز اول ازدواج با داداشاش کار میکرد هر سری با یکی همیشه هم ضررشون رسیده این جبران کرد رفته سراغ یه داداش دیگه الانم نوبت اون یکیه رفت ماشین زیر پامونو بفروشه بدهی معازه رو بده معازه رم بده بهداداشش منم فقط نگاه کردم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بخدا حتی تو شرایطی بوده که خودش داشته از دستشون گریه میگرده من با زبون خوش میگفتم عیلی نداره هزیزم ت ...
خب یه راه دیگه بهش بگو. بگو یه کار راه بندازن تو حواست بهشون باشه فقط. یا مثلا اینا که پول حروم کن هستن کمتر بهشون پول بده همونو پس انداز کن. نسبت به شرایطط یه راهی رو بذار جلو پاش که خیالش از بابت داداشاس هم راحت باشه.
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
فقط از خدا میخام به من بی کس نظر کنه بخدا از همه خایته هام گذشتم تا به یه جایی برسیم جاریای من که تو عمرشون خواب همچین زندگیایی رو نمیدیدن دارن کیف میکنن من دارم با شوهر بی اعصاب سر وکله میزنم
سلام عشقم چرا عکستو عوض کردی . اگه تکراری بود برات ی عکس دیگتو میزاشتی خب این چیه گذاشتی
سلام
تنوع هست دیگه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب یه راه دیگه بهش بگو. بگو یه کار راه بندازن تو حواست بهشون باشه فقط. یا مثلا اینا که پول حروم کن ه ...
خداروشکر قبلیا خودشونو بستن الانم بدهی معازه واسه جنسایی که تازه ریختن تو مغازه رفت اونا رو بده معازه رو بسپار به داداش بره سداع اون یکی داداش که ماشین سنگین بخرن کار کنن میگه این مثا اونا نیست
اوه اوه مادرش فوت کرده بازم ولش نمیکنن؟ ببین تو باید خیلی کار کنی. حسابی از کلمات استفاده کن. ...
بخدا حوصله نوشنن نداشتم وگرنه اصلا نیاز به گفتن اینا نیست خودش با گوشت وپوستش لمس کرده کاراشونو اما چه فایده حتی الانکه میحاد بزتره برادرشو کنار رفته بدهیای معازه رو صاف کنه خرید جدید داشت بکنه بگه این معازه مال تو بره سداع اون یکی میگه این دیگه مثل اونا نیست
باهاش منطقی صحبت کن پدر منم با یه رفیق زبون باز زمین خرید همه پولو کشید بالا خونه ای ک اون زمان میت ...
اصلاااا منطق سرش نمیشه منطق اونا فقط اینکه که مواطب خانمهاتونباشیم همشون توطئه اینو دارن که خانواده مارو از هم بپاشونن هیچ کس خواهر وبرادر ادم نمیشه مامانشم روحش عداب میکشه اگه محسن داداشاشو ول کن منطق اول واخر خانواده شوهرم
اصلاااا منطق سرش نمیشه منطق اونا فقط اینکه که مواطب خانمهاتونباشیم همشون توطئه اینو دارن که خانواده ...
مادرشوهرا همشون همینن یکسره درحال شیرین کردن خواهر برادر برای همدیگن.منم همینم خواهر چون شوهرم دستش ب دهنش میرسه به داداش و خواهرش درحال کمک رسانی یکسره مامانش جلوش میناله درحالی ک ندار هم نیستن پول مفت میخان چ کنیم تامیای یه چیزی بگی میگن مگه بهت پول نمیدیم درصورتی ک اصلا بحث چیز دیگست خداصیر بده واقعا از دست این مردا
میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونهای که من سرم بود تکیه میده....🚬