2789
عنوان

شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 59 پست
مادرشوهرا همشون همینن یکسره درحال شیرین کردن خواهر برادر برای همدیگن.منم همینم خواهر چون شوهرم دستش ...

دقیقا میفهمم چی میگی ما دوتا ماشین داشنیم تابستون تو باع خواهرشوهرم گفت محسن محسن جدید رو تحویل کگرفتی اینو بده به هانیه(دختر برادرشوهرمه برادرشوهرم خودش گواهینامه نداره)با خنده گفتم نه اونو میخاد بده به من گفتتتتت واااااااا اون جدیده واسه تو دیگه چه فرقی میکنه یعنی تو راصی نیستی یه گره از دا اشش باز کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حصیری که واسه ماشین جدیده مامانم کادو گرفته بود اصلا لاشو باز نکرده بودیم

واقعاً آدم می مونه چی بگه. من گاهی که شوهرم حق منو برای خانواده برادرش هزینه میکرد و به من می‌گفت ندارم، از حرصم آه می‌کشیدم میگفتم به خدا واگذارشون میکنم.

الان زندگیشون کلاً پودر شده. جاری خیانت کرد طلاق دادنش. برادرشوهر معتاد شد. کلاً بهم ریختن. یه بچه هم دارن.

از خدا میخوام حق تورو از برادرشوهرات بگیره به حق صاحب الزمان 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

دقیقا میفهمم چی میگی ما دوتا ماشین داشنیم تابستون تو باع خواهرشوهرم گفت محسن محسن جدید رو تحویل کگرف ...

وای چ پرو ینی هیچ پولی هم نده تقدیم کنه ب بقیه بدم میاد واسه زندگی بقیه تصمیم می گیرن 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

واقعاً آدم می مونه چی بگه. من گاهی که شوهرم حق منو برای خانواده برادرش هزینه میکرد و به من می‌گفت ند ...

الان سر نماز گفتم خدایا من هیچ کس رو ندارم به خاطر نقضی که بهم دادی زبونم کوتاهه(بچه دار نشدن)فقط خودت حقمو بگیر

وای چ پرو ینی هیچ پولی هم نده تقدیم کنه ب بقیه بدم میاد واسه زندگی بقیه تصمیم می گیرن 

اون برادرشوهرم خیلی موذیه خودشه زده به مظلومی از یه برادر شوهرم به زوررررر خونه گرفتن دادن بهش از مام ماشین میاخست بخدا کارشم از شوهر منه

الان سر نماز گفتم خدایا من هیچ کس رو ندارم به خاطر نقضی که بهم دادی زبونم کوتاهه(بچه دار نشدن)فقط خو ...

حتماً میگیره عزیزم. خدا تو دل های شکسته جا داره.

بعدشم خودتو ناقص ندون. این فقط یه امتحانه.

الهی به حق پنج تن آل عبا تا قبل عید امسال یه نینی خوشششگل و تپلی و صالح و سالم و خوش روزی و عاقبت بخیر میاد تو دلت

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حتماً میگیره عزیزم. خدا تو دل های شکسته جا داره. بعدشم خودتو ناقص ندون. این فقط یه امتحانه.   ...

ان شالله عزیزم انقدر حالم بده از طهر همینجوری دراز کشم هیچ کسم ندارم دلم میخاست میتونستم ولش کنم بمونه با این برادر خواهراش ببینم کی بهش میرسه بفهمه چی از دست داده اما حیففففف

ان شالله عزیزم انقدر حالم بده از طهر همینجوری دراز کشم هیچ کسم ندارم دلم میخاست میتونستم ولش کنم بمو ...

میفهمم خواهری.

خدا کمک می‌کنه.

صبرتو بیشتر کن.

چاره ای جز صبر نیست 

دعا کنید برام دیگه چیزی ازم نمونده

ببین من خودم به مرحله ای رسیده بودم که میگفتم خدا فقط طرفدار ظالمه. دیگه کلا از انتقام خدا ناامید شده بودم. چند ماه بعد از این حرفم خبر اومد که برادرشوهرم داره زنشو طلاق میده و خودشم معتاد ناجور شده.

تازه الدنگ به منم تهمت هرزگی زد و می‌گفت هم دست زنش هستم. در صورتی که ما اصلاً رابطه خوبی نداشتیم

ببین من خودم به مرحله ای رسیده بودم که میگفتم خدا فقط طرفدار ظالمه. دیگه کلا از انتقام خدا ناامید شد ...

خدا ازشون نگذره منم به این مرحله رسیدم ازش خاستم ایندفعه اگه حقمو نگیره وجواب دلمو نده دیگه بندگی نمیکنم

خدا ازشون نگذره منم به این مرحله رسیدم ازش خاستم ایندفعه اگه حقمو نگیره وجواب دلمو نده دیگه بندگی نم ...

نه گلم نگو بندگی نمیکنم.

فقط ازش بخواه دلتو آروم کنه. بگو در هر دو دنیا تاوان کارشون ببینن و من شاهد باشم.

واقعاً که خدا عجب صبری داره.

آدم نابود میشه

نه گلم نگو بندگی نمیکنم. فقط ازش بخواه دلتو آروم کنه. بگو در هر دو دنیا تاوان کارشون ببینن و من شاه ...

اخه خودش میدونه من چقدر تنهام منکه همیشه سکوت کردم حتی بازم کاری ندارم که شوهرم داره بدهی اونا رو میده اما حالا که منم به خاطر هیچی نمیتونم حرف بزنم اون حداقل درستش کنه

اخه خودش میدونه من چقدر تنهام منکه همیشه سکوت کردم حتی بازم کاری ندارم که شوهرم داره بدهی اونا رو می ...

درست می‌کنه شک نکن.

به قول مادرجونم میگفت خدا دیر می‌کنه ولی درست می‌کنه.

شک نکن تاوان میدن.

راستی من هر شب بین نماز مغرب و عشا سوره واقعه و یاسین و مزمل میخوندم.

خیلی آروم میشدم. شمام بخون . 

بعد از هر نماز هم ۴ قل و آیت الکرسی و دعای فرج( الهی عظم البلا...) و دعای سلامتی امام زمان بخون.