چکارکنم اخه من کاری نکردم بقران من حتی چیزایی ازش دیدم علنی ولی بخشیدم مگه من چکارکردم!!!
من افکار اونو برای تو توضیح دادم من زیاد با آقایون ارتباط اجتماعی دارم ،خودتو در معرض تهمت خودت قرار دادی اشتباه از تو بوده وضع خرابه اونم ترسیده رفتارش از رو ترسه حالا عیبی ندارد دست پیش بگیر یه مدت اصلا وابدا باهاش حرف نزن بخاطر تهمتی که زده ولی از خونه نرو شلوغ ودادوبیداد نکن
💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
تهمت به چه جرمی؟ چرا متوجه نمیشم؟ ایراد کار چی بود اصلا؟
ایراد کاراینه خط مامانم توگوشیم بود ازاینترنتش استفاده کردم چون سواد نداره استفاده نمیکنه بعد اومدم ی شات دادم شوهرم از یچیزی یهوو دید دوخط توگوشیم ابروریزی کرد داری خیانت میکنی این خط کیه توگوشیت حتی باخط مامانم زنگش زدم باورنکرد بازتهمت زد وگفت طلاق قلب وانگشتر از بیو اینستاش برداشت منم برداشتم چون خسته شدم از رفتاراش دوسش دارم سخته برام نمیخوام جدابشم ب دلایلی ولی داره خوردم میکنه