2777
2789
عنوان

کسی بیداره...

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 72 پست
دیگه بدتر فکر می‌کنه دسیسه خانوادگیه ،همسایه ما میخواست طلاق بگیره  دوسال جلوتر خونه مامانش می ...

مادر بدبخت من خوابه الان تازه سوادم نداره ازاینترنت استفاده کنه

🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تغییر!!! داره منوتهدید ب طلاق میکنه میگ میخوام برم همه چیو ب مامانم بگم اخه عادت داره گزارش بده

اگه امیدی به درست شدنش نیست طلاق بگیرید آرامشی که بعدش دارید از اضطراب و ناراحتی الان خیلی بهتره 

چکارکنم اخه من کاری نکردم بقران من حتی چیزایی ازش دیدم علنی ولی بخشیدم مگه من چکارکردم!!! 

من افکار اونو برای تو توضیح دادم من زیاد با آقایون ارتباط اجتماعی دارم ،خودتو در معرض تهمت خودت قرار دادی اشتباه از تو بوده وضع خرابه اونم ترسیده رفتارش از رو ترسه حالا عیبی ندارد  دست پیش بگیر یه مدت اصلا وابدا باهاش حرف نزن بخاطر تهمتی که زده ولی از خونه نرو  شلوغ ودادوبیداد نکن 

تهمت به چه جرمی؟

چرا متوجه نمیشم؟

ایراد کار چی بود اصلا؟

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
من افکار اونو برای تو توضیح دادم من زیاد با آقایون ارتباط اجتماعی دارم ،خودتو در معرض تهمت خودت قرار ...

من عقدم عروسی نکردم ازخودم مطمعنم بره پرینت خطم بگیره

🕊✨🤲🏻

من عقدم عروسی نکردم ازخودم مطمعنم بره پرینت خطم بگیره

آهان پس دیگه اصلا محل نزار بزار هر تصمیمی که می خواد تنهایی بگیره یه کاری کن اصلا ازت خبری نباشه غیب شو  , شاید بهونه اش باشه در هر صورت ادب بشه

تهمت به چه جرمی؟ چرا متوجه نمیشم؟ ایراد کار چی بود اصلا؟

ایراد کاراینه خط مامانم توگوشیم بود ازاینترنتش استفاده کردم چون سواد نداره استفاده نمیکنه بعد اومدم ی شات دادم شوهرم از یچیزی یهوو دید دوخط توگوشیم ابروریزی کرد داری خیانت میکنی این خط کیه توگوشیت حتی باخط مامانم زنگش زدم باورنکرد بازتهمت زد وگفت طلاق قلب وانگشتر از بیو اینستاش برداشت منم برداشتم چون خسته شدم از رفتاراش دوسش دارم سخته برام نمیخوام جدابشم ب دلایلی ولی داره خوردم میکنه

🕊✨🤲🏻