2777
2789
عنوان

کسی بیداره...

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 72 پست
حالم خیلی گفتنش راحت اینکه بگم تمومش میکنم ولی قلبم تیکه پاره شده حال روحیم بشدت بده

درسته....

ولی چه میشه کرد...

اگه قراره تا آخر همینجور باشه اخلاقش خیلی سخت میگذره بهت...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

زندگی با این مدل ادما خیاییییییی سخته اگه نمیتونی همین الان جدا لهتر از اینه که ازدواج کنی با جهیزیه و بیوه شدن برگردی خونه پدر

تازه تو زندگی تهمت و شکاش بیشتر میشه احتمالا خودش یه کم زیرابی میره که شکاکه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق داری...خیلی سخته...

اونم ادم احساسی زودعصبی میشه بعدپشیمون یعنی واقعا راحت قیدموزد؟؟!!! اخه اونم بخاطر من جلو خانوادش، موند اینقدر راحت منو کنارگداشت مگه چکارکردم 

🕊✨🤲🏻

نمیدونم اگرمیترسید قلب وانگشتربرنمیداشت الان کل اشناها متوجه  شدن بحثمون شده شدید

نگران نباش هیچکس نمیاد چک کنه بیو پیج شمارو...

توکل به خدا انشاءالله که هرچی خیره براتون پیشقدم باشه...

شاید همه چیز درست شد

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
زندگی با این مدل ادما خیاییییییی سخته اگه نمیتونی همین الان جدا لهتر از اینه که ازدواج کنی با جهیزیه ...

ی ازدواج ناموفق داشتم وشوهرمم دوتا نامزد 

🕊✨🤲🏻

اونم ادم احساسی زودعصبی میشه بعدپشیمون یعنی واقعا راحت قیدموزد؟؟!!! اخه اونم بخاطر من جلو خانوادش، م ...

نه اونم الان عصبانیه فقط خواسته خط و نشون بکشه ....

ی ازدواج ناموفق داشتم وشوهرمم دوتا نامزد 

خب عزیزم تو که تجربه داشتی چرا زود عقد کردی مگه نشناختیش؟؟  ادم یه بار شکست که خورد دیگه خیلییییی حواسش جمع میشه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
برام دعا کن😔

چشم عزیزم برات صلوات فرستادم💚

من شرایط زندگیم خوب نیس ازیطرفم دوسش دارم

امان از این دوست داشتن که چشم ادم رو کور میکنه رو خیلی چیا

ان شاالله خوشبخت بشی و ایشون هم اخلاقش خوب بشه ولی کلا چون قبلا یه شکست داشتی برای همین بیشتر حساسه شما سعی کن رعایت کنی 

امان از این دوست داشتن که چشم ادم رو کور میکنه رو خیلی چیا ان شاالله خوشبخت بشی و ایشون هم اخلاقش خ ...

😔برام دعا کن نابودم کرده کاش بدبودم من باهمه چیزش کناراومدم بی پولی اخلاقش..  قدرنمیدونه

🕊✨🤲🏻