2777
2789

سلام دوستان ما یه زمین ۵۵ متری داریم قراره دو طبقه باشه،دوبلکس بسازیم بهتره؟یا پایین یه قسمت به عنوان انباری و اتاق ،یه قسمتم پارکینگ وطبقه بالا سرویس کامل تک خواب ؟؟ واسه فروش کدوم مدل بهتره؟

دومی ب شرط آسانسور ولی برعکسش

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوبلکس با چهار چوب آهنی 

چون بتنی باشه کوچکتر هم میشه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بنظر من چون زمین کوچیکه 

پایین رو اصلا نسازید بزارید برای پارکینگ ماشین 

بالا بسازید و دوبلکس کنید یعنی بالا که ساختی داخل پذیرایی ی پله شیک بزن دوباره بالاشو بساز 

بنظر من چون زمین کوچیکه  پایین رو اصلا نسازید بزارید برای پارکینگ ماشین  بالا بسازید و د ...

پایین کامل پارکینگ 

بالا پذیرایی و آشپزخانه دوباره پله میزنید بالاش اتاق و دسشویی و حمام