2777
2789

مامانم حتی نذاشت ما با هم دو کلمه حرف بزنیم زنگ زد گفت دخترم قصد ازدواج نداره اونا هم انگار بهشون برخورد از خدا خواسته بودن بعدش هم مادرم پشیمون شد و بعدش داداشم عکس پسره رو از اینستا پیدا کرد من دیدم و خوشم اومد یه گوشه از دلم گیره مامانم بهم‌ گفت اگه منو نبخشی هم حق داری منم گفتم یه تار موی تو رو به صد تا دکتر مهندس نمیدم هنوز که هنوزه بهم میگه دوستش نداشتی واقعا؟ خب من چی بگم وقتی آدم حساب نکردی خودت بریدی و دوختی منم نمی‌خوام دل مامانم بشکنه میگم نه فرهنگ هامون فرق میکرد و حالا مامانم میخواد من با یکی 15 سال بزرگتر از خودم ازدواج کنم تا فقط ازدواج کرده باشم تنبل بیکار بی عرضه تازه خواستگارمم نیست پسر صاحبخانه مونه چون برام غذا میاره و بهم توجه میکنه مادرم خودش بریده دوخته فکر می‌کنه منو میخواد.

ولی اون خواستگارم مهندس بود خوشتیپ بود خوش قیافه بود یهو خانوادمو تو مسجد دیدن از قیافه مامانم خوششون اومد منو ندیده میخواستن.شش سال اختلاف سنی داشتیم فقط یه کیس عالی بود. من دوست داشتم عروس اصفهانی ها بشم.خانواده خلوت و خوبی داشت.

دلم از مامان پسره هم شکسته هی گفت عکس عکس یک کلمه نگفت شماره دخترت رو بده با پسرم با هم صحبت کنن خودشون عکس رد و بدل کنن فکر غرور منو نکرد اگر عکس منو نمی‌پسندیدن میخواستن به مامانم بگن خب معلومه من عکس نمیفرستادم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جوری پسره رو پیدا کن بهش بگو 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

به عنوان یک اصفانی: ببین از خواستگاری تا ازدواج هزااار اتفاق می افتاد. من خواستکار داشتم سه سااال می‌رفت و می‌اومد. آخر نشد. ما اصفانیا می پسندیم، ولی تا توافق بشه پوستمون کنده است. شما هم فرض کن سر مهریه، جهاز، مراسم یا هر چیزی توافق نشده. تنها کیس خوب جهان که نبود. انشالله یکی بهتر 

یه جوری پسره رو پیدا کن بهش بگو 

من شماره پسره رو دارم ولی هیچوقت بهش پیام نمیدم.

اصلا از کجا معلوم تا حالا زن نگرفته باشه 

اونا اصفهانن ما شمال.

مسافر بودن اینجا.

حالا چرا فک میکنی همین یه خواستگار تو دنیا هست و موردای بهتر نمیاد باید بچسبی به همین؟ 

زندگیتو به خواستگار گره نزن

برای خودت هدف و درآمد داشته باش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

قضیه خواستگارت تموم شده اونو ولش کن دیگه. خواستگاری که خانواده‌ش فقط با عکس و تلفن تصمیم میگیرن معلوم نیست آخرش چی میشه. اونا خواستگاری صد نفر دیگه هم همینطوری میرن. حالا چون جور نشده فکر میکنی خیلی خوب بوده.

اما الان که هنوز با این آدم ازدواج نکردی میتونی جلوی این اتفاقو بگیری. به مامانت بگو مامان زندگی منه به جام تصمیم نگیر. صبر کن موقعیت بهتر حتما پیش میاد.

اسی تو یه عکس دیدی فقط و هوایی شدی؟!  

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠