2777
2789

با سی سال سن🤕🤕🤕

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
امشب چقرر تاپیک کنکور داغه؟ ا

سه تا خودم زدم😅

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پایه ات قویه و خرداد می تونی بری نهایی از الان هم بخونی تا آخر اردیبهشت همه رو بستی اگه نه از الان با روزی ۴ ساعت پایه رو شروع کن کنکور تیر هم ثبت نام کن برای اینکه خودتو محک بزنی ایشالا برای ۴۰۴ آماده آماده ای 

اگه به۴۰۳امید نداری...رک بگم به امید۴۰۴ هم نباش... چه رشته ای میخای بری؟

رشته ای ک درآمد و بازار کار داشته باشه و ارزش خوندن با شرایط من داشته باشه

اگه به۴۰۳امید نداری...رک بگم به امید۴۰۴ هم نباش... چه رشته ای میخای بری؟

ن برا سال بعد قطعن میتونم اما سنم زیاده

رشته ای ک درآمد و بازار کار داشته باشه و ارزش خوندن با شرایط من داشته باشه

بنظرم برو یه حرفه یادبگیر...الان تازه میخای بشینی پشت کنکور اونم دوسال...میشی ۳۲ساله توخوشبینانه ترین حالت شما۳۷سالگی فارغ التحصیل شدی بعدم تازه برو دنبال کار اونم باحقوقایی که توایران میدن....شمااگه بری دنبال حرفه ای تواین۷سال کلی پیشرفت میکنی...درضمن الان مث قبلا نیس که فقط ازطریق تحصیلات عالی میشد به درآمد رسید...درکنارش اگردوست داشتی میتونی صرف داشتن تحصیلات بری یه دانشگاه ومدرک بگیری

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
2790
2778
2791
2779
2792