2777
2789
عنوان

شوهر آشغال

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 47 پست
فقط خدا میدونه الان چقد فشار عصبی دارم

منم امشب دعوا شد 

پسرم دیروز رفت تو ۵سال 

امشب شلوارشو کشید پایین رو فرش ک ۱ماه نشده دادیم شستم جیش کرد منم عصبی شدم با عصبانیت بردمش تو دستشویی ی دعوایی کرد ک چرا بچه رو با عصبانیت بردی تو دستشویی  

منم الان با این اشغال دعوام شد سر اینکه زورش میاد وسایل خونه بگیره میره میشینه پشت سرم حرف میزنه امروز دوستش زنگ زده بود مسخره میکرد فهمیدم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعوای تو چ تاثیری داشت حالا! تو که می‌دونی کسی با مادرشوهر تو یه ساختمونه یکسری محدودیت داره اگر نه ...

درسته شرایط خودشوداره ولی اونم باید یه سری جاها درک کنه دیگه چرا باید به زور منو ببره جایی تنهایی هم جایی نمیاد حتمٲ باید پدر مادرش باشن

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]
پدر ندارم میگم مزاحم زندگی داداشم نشم وگرنه همین فردا اقدام میکردم واسه طلاق 

پزشک قانونی قرار نیست تهش به طلاق برسه 

میری مدرک میگیری ،شکایت هم نمیکنی که اگه یه روزی دوباره چنین کاری کرد ،دستت برا دادگاه پر باشه وبتونی ثابت کنی امنیت جانی نداری 

منم الان با این اشغال دعوام شد سر اینکه زورش میاد وسایل خونه بگیره میره میشینه پشت سرم حرف میزنه امر ...

نمیدونم چرا مازنا اینقد بدبختیم

چقد حیوونه ایشالله سرش ب سنگ بخوره بدجوووور

اجازه بیرون رفتن بهت میده؟ اگ از کتکا اثری مونده فردا برو پاسگاه صورت‌جلسه کنن بعد برو پزشکی قانونی اثار رو مکتوب کنن. حتی اگ قرار بر طلاق نیس از وحشی گری هاش مدرک داشته باشی... هوووف از اکثر مردا متنفرم هارن هاااار

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پزشک قانونی قرار نیست تهش به طلاق برسه  میری مدرک میگیری ،شکایت هم نمیکنی که اگه یه روزی دوبار ...

نمیزاره تنها جایی برم میفهمه اگرم بفهمه فورٲ طلاق

فقط خدا میدونه الان چقد فشار عصبی دارم

دقیقا منم بهش گفتم اگه من بدم پشت سرم حرف میزنی پس منو ببر بزار خونمون میگه باشه میبرمت برو طلاق بگیر چقدر رو باز کرده

چقد حیوونه ایشالله سرش ب سنگ بخوره بدجوووور اجازه بیرون رفتن بهت میده؟ اگ از کتکا اثری مونده فردا ب ...

نمیزاره برم لجن کثافت بخدا اینقد درد دارم بزور مینویسم 😭

نمیدونم چرا مازنا اینقد بدبختیم

واقعا برام زور داره اقا کلکسیون عیب ایراد بعد تازه بیرون خودشو امامزاده نشون میده منو بد حالا طلبکارم هست

دقیقا منم بهش گفتم اگه من بدم پشت سرم حرف میزنی پس منو ببر بزار خونمون میگه باشه میبرمت برو طلاق بگی ...

آره همینو میگن فکر میکنن تحفە ن چیزی که این شرایط و تحمل میکنیم 

درسته شرایط خودشوداره ولی اونم باید یه سری جاها درک کنه دیگه چرا باید به زور منو ببره جایی تنهایی هم ...

دیگه حالا هر کی یجور دیوونه ست ، شوهر تو هم اینجوره. وقتی اصرار می‌کنه پاشو برو بخور بیا. قائله رو ختم به خیر کن‌.