2777
2789
عنوان

شوهر آشغال

891 بازدید | 47 پست

نمیدونم از چی بگم ازکجا شروع کنم بغض داره خفه م میکنه امشب دعوامون شد سر خانواده گور به گورش کلی کتکم زد خون دماغ شدم و رگ مچ دستم از فشار عصبی متورم و کبود شده بماند چقد حرف بارم کرد و منم واسه کم کاری تیروئیدم زود عصبی میشم کلی جیغ زدم و داد وبیداد با خانوادهش تویه ساختمونیم اونا خونه نبودن خونه عمویه شوهر م بودن گفت حتمٲ باید ماهم بریم یعنی هرسری خانوادهش جایی میرن ماهم باید بریم گفتم حوصله ندارم خودمون کمی بیرون بریم یه دور بزنیم یهو عصبی شدو دادو بیداد راه انداخت که تو غلط میکنی نمیایی و فلان و از این به بعد نمیزارم حتی خونه پدرتم بری و این حرفا راستش منم خیلی دیگه جوش آوردم و کلی گریه کردم ٱخه توروخدا بگید حق من اینه هیچکدوم از دخترا و عروساشون شرایطش مثل من نیس وکلی ادعا دارن و معذرت میخام عین خر سوار شوهرشون شدن اون وقت من به خاطر یه چیز الکی که حق هر زنیه باید اینجوری اعصابم خورد شه 

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر حوصله سر بر شدن اقایون همسر😂 

از جمله مال خودم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

دعوای تو چ تاثیری داشت حالا! تو که می‌دونی کسی با مادرشوهر تو یه ساختمونه یکسری محدودیت داره اگر نه هم که باید مستاجری بکشه نهایت ش یه خونه ای ته شهر بخره. پس تحمل کن. یا اگر نمیتونی راهتو جدا کن.

کاش صبح بری پزشک قانونی ومدرکش رو نگه داری  احتمالا یه روزی به کارت بیاد

پدر ندارم میگم مزاحم زندگی داداشم نشم وگرنه همین فردا اقدام میکردم واسه طلاق 

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]