2777
2789

مردن اینکه حسرت همه چی رودلم باشه 

حسرت ارامش حسرت روز خوش 

وقتی یه لیوان چای میخورم روح روانم ارام باشه 

نه اینکه هرلحظه بمیرم زنده بشم هرلحظه مرگمو بخوام ازخدا 

حکمتش چیه هر لحطه ساعت میمیرم زنده میشم 

چرا دست ازسرم برنمیدارن 

کجابرم کدوم دربزنم حالم یجوری که ازحرکت بعدم هم میترسم هیچ جا روزنه ی امیدی نمیبینم 

شعار نیست غصه زندگیه منه درمونده ترین حالت خودم شدم 

گناهم چیه که روز خوش حروم 

نه خواب نه خوراک ....هیچ چیزی حال منو خوب نمیکنه 

خستم میخوام فقط ازدست این ادما بمیرم یاکه فقط تصادف کنم برم کما یاکه بیوفتم گوشه بیمارستان تاولم کنن نباشن نبینمشون تا دلشون بحال من بدبخت بسوزه یاببینن کم اوردم من ادم جنگ نیستم ولم کنن خستم 

شادی روح مرحومه الفاتحه مع الصلوات

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم ما یا شاید منکه اینجوری بودم بازیچه دو انسان خودخواه که سلامت روانی ندارن شدم و به این جهنم زاده شدم و من زاده جهنممم و روز خوش ندیدم تو این جهنم و خدایی که اگر ازش سوالم داشته باشی کافر میشی و باید باز بری جهنم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
درکت میکنم ما یا شاید منکه اینجوری بودم بازیچه دو انسان خودخواه که سلامت روانی ندارن شدم و به این جه ...

واگه ازحرفات غصه هات به مردم بگی فقط قضاوت سرزنش میشی 

باید لال بمونی

واگه ازحرفات غصه هات به مردم بگی فقط قضاوت سرزنش میشی  باید لال بمونی

دقیافه و این مردمی که میگی برای من میشه همه با هرکی حرف میزنم کم میاره میگه کافر شدی

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
عزیزم 💔 منم دارم از غم میمیرم بخدا من خودم حوصله حرف زدن ندارم  ولی اگر شما دوست داشتی حرف بز ...

دلم ازهمه دنیا گرفته 

وقتی شوهرت تورو زن نبینه یه بی عرضه ببینه 

وقتی ازتو فقط بچه بخواد و مدام بگه تو نتونی کس دیگه میگیرم 

یا بگه خوشبخت فلانی چون بچه داره تو بی عرضه ای ...

اگه فلانی زنم بود ۱۰ تابچه داشتم 

وقتی اطرافیان بگن پدر مادرت بهت نمیگن بچه بیار 

وقتی بهت بگن نازا حتما برید دکتر 

وقتی انقد رنج کشیده باشی که نخوای بچه بیاری 

انقدر مشککلات خودت نزاره به بچه فکر کنی 

وقتی ازش میخوای ببرتت مشاوره چون حالت خوب نیست وخرج اضافه بدونه 

وقتی مادرت حتی تورو نخواد 

وقتی حتی جایی برای طلاق نداشته باشی 

وقتی حتی عیچ کسی نداشته باشی تاحرف دلت بزنی حمایت بشی 

زندگی همینه حال منم همینه میتونستم یه لحظه ام نمیموندم تو این زندگی

نیست بخدا نیست 

همه حالشون مثل مانیست 

چرا اونایی که بد میکنن ککشونم نمیگزه همه چیز بروفقشونه 

بخدا دنیا برای ماسخت شده 

دلم ازهمه دنیا گرفته  وقتی شوهرت تورو زن نبینه یه بی عرضه ببینه  وقتی ازتو فقط بچه بخواد ...

عزیزدلم 💔💔 چقدر قلبت رو همه شکستن متأسفم واقعا 💔💔 نمیخام حرفا کلیشه ای بزنم فقط امیدوارم خدا یه جایی تقاص همه این دل شکستن هارو جلو چشما خودت از این آدما سنگ دل بگیره امیدوارم حالت خوب بشه ❤️ دعا میکنم برات عزیزم من یه زنم میفهمم این حرفا و چیزا که گفتی چجوری می‌تونه قلب یهدزن و بسوزونه و ازت یه زن بی امید و انگیزه بسازه