من امروز کلن روزم خیلی خوب شروع شد تا زنگ عربی خیلی خوشحال بودم و...... رفتم سر زنگ عربی دبیرمون گفت اموزش پرورش بخشنامه داده یه سری سوالا خارج از کتاب میاد منم پرسیدم یعنی کتاب کمک اموزشی بخریم؟ اونم گفت نه کتاب درسی و فقط بخونید بعد یکی دیگه از بچه هام گفت اخه خودتون میگید خارج از کتاب و.... منم گفتم میشه به من یه کتاب معرفی کنید من میخوام کتابم کار کنم برگشت با حالت عصبانی گفت اره برو کل کتابای بازار و بخر درضمن تو از معدود دانش اموزایی هستی که لای کتابم وا نمیکنی من مدرسه خاص میرم و امتحانای مدرسمون به شدت سخته و در حد کتاب نیست تو این مدت یه ازمون گرفتن که من 13شدم بالاترین نمرع کلاس 16بود یه بارم پرسش کلاسی داشت که کامل شدم من پارسال دبیر عربیم همین خانم بود و من پارسال به خاطر بیماریم نمیتونستم درست حسابی درس بخونم و حالم به شدت بد بود اون بر حسب پارسال داره من و قضاوت میکنه و ابروی من و جلوی همه ی همکلاسیام برد خوساتم برم باش صحبت کنم یا برم به مسئول پایمون بگم ولی نگفتم خیلی دلم شکست بعد از حرفاش کلا سرمو انداختم پایین و هیچی نگفتم اونم به درسش ادامه داد و..... به نظرتون چیکار کنم
اخه زیاد رو مخش رفتی دیگه یه بار گفت لازم نیست شماها کشش دادین دنبال منابع میگردین خوب جست وجو کنین از اینترنت یا از کتابخونه بپرسین یا از کتاب فروشی ها .شاید اونم روز خوبی نداشته اگه همیشه اینطوریه خوب گزارش کنین اما اگه این دفعه بود بی خیال شین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خودتو ناراحت نکن بهش فکر نکن عزیزم میشه تاپیک اخر منم گذارش بزنی؟...هرکس بزنه براش صلوات می ...
گزارش زدم.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
خیلی احساس بدی داشتی واقعا معلمان نمیدونم چه ضربه ی بدی به دانش آموزان میزنن اینجور ک مشخص زود عصبی میشه یا روز خوبی نداشته اگر بری ب مسول پایه بگی ممکن قاطی کنه و بات لج کنه بنظرم محترمانه باهاش صحبت کن و بگو من از شما که معلم به این سطح سواد و فرهیخته ای هستید انتظار نداشتم منو برای پارسال قضاوت کنید ولی کلاً این معلمه اصلاً نمیتونی تصمیم بگیری که چه واکنشی نشون میده میتونی یه کار دیگه هم کنی هیچی نگی و خیلی خوب بشینی عربی بخونی توپ بعد وقتی که نمرتو ببینه خودش از حرفی که زده خجالت میکشه
وقتی کمبود معلم دارن و از هر لیسانسی معلم میگیرن همین میشه
ببین این بحث مربوط به الان نیست هممون همچین تیپ معلمایی توی صحنه داشتیم تجربه درس خوندن با همچین معلمایی و اکثر ماها داریم این موضوع در مورد معلمای ۱۵ و ۲۰ سال پیش هم صدق میکنه
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین این بحث مربوط به الان نیست هممون همچین تیپ معلمایی توی صحنه داشتیم تجربه درس خوندن با همچین معل ...
ببین منظورم اینه که وقتی طرف میدونه از اول معلم میشه میره تحقیق می کنه درمورد ۴ سال بهش فکر می کنه ۴ سال دانشگاه میره یخورده نحوه ارتباط با دانش آموز میخونه.از یه فیلتری رد شده
ولی وقتی طرف رشتش مکانیکه میشه معلم چی درمورد نحوه رفتار با دانش آموز میدونه چه بسا که روابط اجتماعی ضعیفی هم داشته باشه
من امروز معلمم واقعا منو جلو همه خیلی خیلی خیلی خوردم کرد گفت تو تنها تک کلاس هست و شاید این درسو بیوفتی گفتم واقعا نمیفهمم گفت مکه الکیه حالا به فکر خودت باش وقتی که به به یاد امروز می افتم خیلی گریه میکنم واقعا واقعا دلم خیلی خیلی شکست من هیچ وقت معلمم هرگز هرگز واقعا نمی بخشم الانم این تایپی که میزنم خیلی خیلی دارم گریه میکنم 😭😭😭😭💔💔💔💔