2777
2789
عنوان

جاری وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 7068 بازدید | 121 پست
خب باشه حالا اوشون یه نمونه آدم پر توقع بوده من بی سواد پر توق هم دیدم ولی اینکه بگیم تحصیلات شعور ن ...

من فکر می کنم ایشون یه کمی بد بیان کردن

واقعیت ابنه که آدم باشعور با تحصیلات معمولی هم با شعوره.

من فکر می کنم که تحصیلات برای داشتن شعور شرط لازم نیست اما می تونه شرط کافی باشه

ضمن اینکه فکر می کنم که اصلا گفتن این جمله که تحصیلات شعور نمیاره جاش اینجا نبود.

والا تو چشم من معلمی برای دختر از،هر شغلی بالاتره و تصمیم گرفتم به اون برسم اگ شغل دیگ ای بود ک بنظر ...

این نظر شما هست ولی نظر عموم مردم اینه که اصلا معلم لبلش درحد وکیلی نیست لبل وکیل وزیر و دکتر دریه حد هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این نظر شما هست ولی نظر عموم مردم اینه که اصلا معلم لبلش درحد وکیلی نیست لبل وکیل وزیر و دکتر دریه ح ...

کاش تو اول درست تای کردنو یاد بگیری نفهمیدم چی میگی از اول برو مدرسه

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

والا تو چشم من معلمی برای دختر از،هر شغلی بالاتره و تصمیم گرفتم به اون برسم اگ شغل دیگ ای بود ک بنظر ...

عزیزم.   معلم باید خیییلی. صبور.  افتاده.   آروم.    و....باشه

به نظرم شما در انتخاب این شعل تجدید نظر کن

عزیزم.   معلم باید خیییلی. صبور.  افتاده.   آروم.    و....باشه به نظرم شما ...

دوست عزیز قبلا مصاحبه رفتم و خداروشکر کارشناس ها تشخیص دادن که شایستگی های تخصصی و عمومی معلمی رو دارم

ممنون از نظرت ما خوشحال میشم کامنت های من تو یه سایت رو به حیطه شغلیم ربط ندی❤️

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

دوست عزیز قبلا مصاحبه رفتم و خدهروشکر کارشناس ها تشخیص دادن که شایستگی های تخصصی و عجومی معلمی رو دا ...

من ۲۵ ساله خودم معلمم.   

و الان مدیر.  ۴ ساله

متوجه شدم. استخدامی های جدیدم

رفتار و متش معلمی ندارند

و اغلب مدیران و همکاران ازشون ناراضی

الان با این طرز رفتار و گفتار شما.  مطمئن شدم.  

چیزهایی که درباب. ارزیاب ها گفتن.  درسته

واقعا متاسفم

من ۲۵ ساله خودم معلمم.    و الان مدیر.  ۴ ساله متوجه شدم. استخدامی های جدیدم رفتار ...

امیدوارم با چالش های درونی خودت به صلح برسی و به دیگران خرده نگیری🙂❤️

امیدوارم با چالش های درونی خودت به صلح برسی و به دیگران خرده نگیری🙂❤️

فعلا که. از چهار تا نیرو. جدید 

۲ تاش که مثل شما بودن

بعد دوروز.   پس فرستادم اداره

شما هم موفق باشی

فعلا که. از چهار تا نیرو. جدید  ۲ تاش که مثل شما بودن بعد دوروز.   پس فرستادم اداره ...

اللهم الشفا کل مریض

این یکی،شفای عاجل

عزیزم منم معلمم ولی باید قبول کرد که جایگاه اجتماعی و درامد یک وکیل بیشتره حتی اگه منه معلم مدرکم دکتری باشه 

کارشناس حقوق. با افتخار یک فمنیست مدافع حقوق برابر زن ومرد✌️من ناموس کسی نیستم من یک انسانم
عزیزم منم معلمم ولی باید قبول کرد که جایگاه اجتماعی و درامد یک وکیل بیشتره حتی اگه منه معلم مدرکم دک ...

متوجهم اما من معلمی رو مثل بچم میدونم

هیچ مادری نمیاد بگه بچه همسایه از بچه من بهتره

تو چشم من معلمی تکه و چیزی بالاتر ازش نیس

متوجهم اما من معلمی رو مثل بچم میدونم هیچ مادری نمیاد بگه بچه همسایه از بچه من بهتره تو چشم من معل ...

منم عاشق کارمم بااینکه میتونم ازمون وکالت شرکت کنم ولی تدریس رو ترجیح دادم. مهم هم همین عشقه که داریم بقیش اهمیت نداره

کارشناس حقوق. با افتخار یک فمنیست مدافع حقوق برابر زن ومرد✌️من ناموس کسی نیستم من یک انسانم
کاش تو اول درست تای کردنو یاد بگیری نفهمیدم چی میگی از اول برو مدرسه

من درست تایپ کردم شما سوادت به معنای واژه ی من نمیرسه لیبل یه چیزی هست تو مایه های همون کلاس 

حالا فهمیدید چرا میگم وکالت 

درضمن من برا وکالت میخونم شما خوبه لیسانس دارید و هنوز معلم نشدید دیگران رو بی سواد میدونید در تعجبم کا آدم هایب مثل شما جطور تائید صلاحیت میشن