2777
2789
عنوان

جاری وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 7068 بازدید | 121 پست
خب واقع بین باشیم هر دو نفر حق داشتند با کسی باشند که بهش علاقه مند ان

هر دو نفر منظورت کیه؟ زنه عاشق شوهرش بود با تمام بد رفتاری هاش میساخت اخر که مرد دید زنه نمیذاره بره گفت دلم پیشت نیست مادرم به اجبار تورو برام گرفت  

این مرد وجدان داره؟ چرا دختر مردم بدبخت کرد؟ همون اول به مادرش میگفت زن نمیخوام نه اینک یکی رو بدبخت کنه طلاق بده که بعد مادرش بذاره بره با عشقش ازدواج کنه 

شمام اگه براتون مقدوره برین سمت ارتقا شغلی یا هنر جدید.مهارت جدید .زیان حدید...افزایش مطالعه و فن بیان و مهارت ارتباط اجتماعی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اتفاقا من خودم یه مدرک لیسانس دانشگاه دولتی معتبر دارم الان دانشجوام در کنارش آرایشگری هم میکن ...

مشخصه حرف کی بیخوده شما اگه باشعور بودی به قول خودت میگفتی عزیزم اون تلاش کرده شمام تلاش کن مگه جاری رو دیدی که میگی درس شخصیت نمیاره

خب توام انگیزه بگیر ادامه تحصیل بده مثلا من کراشم دانشجو دکتراست منم دارم برای ارشد میخونم بلکه یه ذره بهش برسم درواقع اون باعث شد من انگیزه بگیرم😄🤦‍♀️

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
ببین چنین شخصیتی اگه تخصیلات نداشت دیگه چی میشد!!ازاینم غیر قابل تحمل تر

واقعا تحصیلات اصلا شخصیت نمیاره‌ یادم نمیره عقدشون چقدر پز مدرک تحصیلی اقا رو میدادن برامون...

۲ تا ماشین داره یه سمند یه سانتافه بعد من یدونه تیبا

عزیزم.  زحمت کشیده.      پدرشون درمیاد تو این رشته.  حالا چه درس،خوندن چه بعدها محیط کار

نشالله خدا به شما. بهترش رو بده  

دقت کردم که خانم های اینجا خیلی بیشتر از شما حسودیشون شده بازم شما شهامت اعتراف داری ولی اونا ...

نه خب نوش جونش ،ولی ما بخاطر موفقیت دیگران باید زندگی خودمون رو زهرمار کنیم؟باید ارامشمون رو از بین ببریم؟باید حس حسادت تو وجودمون رخنه کنه که حسودی کنیم به جایگاهش؟؟؟؟؟اونم خواسته به اینجا برسه وکالتم واقعا سخته موفق باشه ولی اینکه ایشون میگه حسودی می‌کنه نمی تونم هضم کنم 

🥴امضام نمیاد 
دکنری حقوق و استاد دانشگاه با معلم همتراز نیست بگم که خودمم معلمم

والا تو چشم من معلمی برای دختر از،هر شغلی بالاتره و تصمیم گرفتم به اون برسم اگ شغل دیگ ای بود ک بنظرم بالاتر حساب میشد میرفتم پی اون پس دید خود شخص بستگی داره من وزیرم از خودم بالاتر نمیبینم چه برسه به وکیل

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

عزیزم اینکه فامیل روش خساب میکنن بخاطر اینه که یروز کارشون بهش افتاد کمکشون کنه.و‌واسه روز مباداشون سرمایه گذاری کردن..همین جار ینون اگع پس فردا کار چند نفر راه نندازه ببین وطور پشت سرش حرف میزنن...محبتشون به حاری شما محبت منفعتی هست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

مشخصه حرف کی بیخوده شما اگه باشعور بودی به قول خودت میگفتی عزیزم اون تلاش کرده شمام تلاش کن مگه جاری ...

میگه لیسانس حسابداری دارم چه تلاشی بکنه🤣🤣🤣دوتا کتاب بخون خوبه واست،

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
والا تو چشم من معلمی برای دختر از،هر شغلی بالاتره و تصمیم گرفتم به اون برسم اگ شغل دیگ ای بود ک بنظر ...

تو چشم خودت بله خیلیم خوبه و عالی

ولی از نظر نگاه اجتماع و جامعه در یه جایگاه نیستن دوستم دقیقا مثل جاری اسی و من تفاوت خودم و اون رو واقعا درک میکنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
واقعا تحصیلات اصلا شخصیت نمیاره‌ یادم نمیره عقدشون چقدر پز مدرک تحصیلی اقا رو میدادن برامون...

هرکی پز یه مسیله  ای رو بده و بکنه چشم‌بقیه دنیا بدحوووور میذاره تو کاسش!!!با رها بهم ثابت شده

بالاخره ما انسانیم و هرچیز خوبی رو برای خودمون میخواییم. چون ایشون ثروت و احترام دیگران رو داره و شما به میزان کمتری برخورد هستی دلت میخواد که موقعیت خودت رو بهتر بکنی. هیچ ایرادی نداره و طبیعی هست. شماهم به اندازه‌ی توان خودت تلاشت رو بکن. حسن نیت و صداقت داشته باش تا به چیزی که میخوای برسی.

زبون بازی هم کار سختی نیست. شما از همین فردا میتونی شروع کنی.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.