2777
2789
عنوان

جاری وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 7068 بازدید | 121 پست
👎👎مخالفم 

بیا من برات نشون بدم چقدر تحصیلکرده بیشعور هست البته خودمم تحصیلکردم یک نمونش بگم یه خانمی وکیله معروفیه و چون معروفه تو کارش خییییلی پولداره ولی از لحاظ شعور صفر نصف بیشتر فامیل باهاش قطع رابطن

خدا هرگز دیر نمیکند...باشد که اکنون کامیابم💚
خب چیکار کنم الان؟نظرمونم نمیتونیم بگیم 😅من خودم دوتا لیسانس دارم دیدم ک میگم رو هوا حرف نمیزنم&nbs ...

😁هیجی خواستم مخالفتم اعلام کرده باشم همین

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا جاریم همین تحصیلات رو داره و یه وکیل موفق و سرشناس،  دوسش دارم ارزوی موفقیت واسش میکنم،&n ...

ن تو رو خدا بیا براش ارزوی موفقیت نکن😂

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دقیقا جاریم همین تحصیلات رو داره و یه وکیل موفق و سرشناس،  دوسش دارم ارزوی موفقیت واسش میکنم،&n ...

ای خوش شانس😄

کارشناس حقوق. با افتخار یک فمنیست مدافع حقوق برابر زن ومرد✌️من ناموس کسی نیستم من یک انسانم

انگیزه بگیر پیشرفت کنی

حتی میتونی تا پرفسورا بخونی 😂باور کنید هیچی اندازه یه جاری نمیتونه بهتون انگیزه بده

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

عزیزم زندگی تو بکن 

جاری من هم بخاطر اینک سطح سواد و ... بیشتر بودم ازش همش حسودی میکردی و زیر ابم میزد ولی من هیچ وقت از بالا بهش نگاه نکردم سرم تو زندگی خودم بوده و هست تو رو خدا سر این مسائل ک هیچ ارزشی ندار زندگی رو ب خودتون و دیگران زهر نکید

اینا ادمایی هستن که خودشون تلاشی نمیکنن اینجوری هم تلاش بقیه رو میارن پایین واقعا جای تاسف داره

عزیزم اتفاقا من خودم یه مدرک لیسانس دانشگاه دولتی معتبر دارم الان دانشجوام در کنارش آرایشگری هم میکنم با این ک بیماری زمینه ای دارم ،لطفا حرف بیخود نزن 

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
آخه همه فامیل خیلی روش حساب میکنن

تو هم روش حساب کن. اینطور نگاه کن که یکی از نزدیک ترین اقوامت توس یه همچین موقعیتیه و واقعا باعث افتخاره. حسادت کلا که خوب نیست اینی هم که شما میگی نوی علی نور... اگه میتونی تو حوزه مورد علاقه ت پیشرفت کن البته اگر غبطه میخوری به موفقیت آدمها و واقعا وقت و استعداد و علاقه داری... ۵ تا انگشت دست که یکی نیستن... یکی با تحصیلات موفقه یکی هنر فروشندگی بلده یکی میشه یه آرایشگر ماهر و یکی اصلا دلش می خواد به زندگی و بچه هاش برسه و لذت رو تو همین می بینه. 

دنبال پیشرفت برو اگر علاقه داری واقعا نه برای اینکه کم نیاری چون این انگیزه خوبی نیست و یه جا خسته میشی... 

خودت رو دوست داشته باش ... همینی که هستی رو دوست داشته باش و به کسی حسادت نکن. لذت ببر از زندگی ت

مثل تو میترکیدم...البته چون خودم معلم میشم فک نکنم اون ازم بالاتر خساب بشه

نمیدونم عزیزم شما دکترا دارید یعنی؟ نمیدونم ولی به نظرم موقعیت اجتماعی برابری ندارن وکیل و معلم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آخه همه فامیل خیلی روش حساب میکنن

برای اینکه کار راه بندازه عزیزم نصف بیشتر بخاطر اطلاعات و اینکه سودی در آینده براشون داشته باشه روش حساب باز میکنن ،سرت درد می‌کنه بیخیال تو سایه با آرامش زندگی کن،هر چی بیشتر تو چشم باشی و کار راه بندازه تر باشی بیشتر ازت سواستفاده و کار میکشن ،قلمرو هر زندگی محدوده خود ادمه که در کنار شوهر و بچه هاش باید حالش خوب باشه ،غیر از این چی واجبتره

🥴امضام نمیاد 
بیا من برات نشون بدم چقدر تحصیلکرده بیشعور هست البته خودمم تحصیلکردم یک نمونش بگم یه خانمی وکیله معر ...

خب باشه حالا اوشون یه نمونه آدم پر توقع بوده من بی سواد پر توق هم دیدم ولی اینکه بگیم تحصیلات شعور نمیاره توهینه به اونی که درس خونده 

من خودم تحصیلات بالایی ندارم فقط ارشد گرفتم ولی آدمایی که تو خانواده دیدم تحصیل کرده هامون برتر و با شعورتر بودند

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دقت کردم که خانم های اینجا خیلی بیشتر از شما حسودیشون شده

بازم شما شهامت اعتراف داری ولی اونا فقط سعی دارن موفقیت طرف رو بی اهمیت نشون بدن

فقط کافیه قبول کنی هرکس زندگی خودش رو داره،  همین 🌺♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.