2777
2789
عنوان

جاری وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 7068 بازدید | 121 پست
👎👎مخالفم 

مخالف نباش. مرد دیدم که با مدرک دکترا به بدترین شکل ممکن با زنش رفتار میکرد که زنش تقاضای طلاق بده و بدون مهریه ردش کنه بره ولی زن تحمل میکرد اخرم طلاقش داد زنش رو. 

دلیلشم این بود که مادرش به اجبار براش این دخترو گرفته بود و خودش دلش پیش کسی دیگه بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا حاری میشناسم یکی از یه خانواده که از لحاظ مالی بسیاااااار ضعیفن و جنوب تهران مستاجر ودختر خودش دیپلم و هیچ هنر خاصی هم نداره...اونیکی جاری دختر یه تاجر تحصیل کرده بسیار زیبا.....یغنی اعتماد به نفس اولی سقف فلک سوراخ کرده!!!!جوری خودش دست بالا میگیره که انگار این ازاون سرتره😬

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

هیچی والا درس خوندن مدرک داشتن نشانه شعور و انسانیت نیس

چه حرف مسخره ای چرا زحمت بقیه رو پایین میاری دلیل نمیشه چون ۴ تا بیشعورن همه باشن جاری ایشون خیلی هم موفقن ایشون هم باید تلاش کنه موفق شه

من واقعا نمی دونم این جمله از کجا اومده!

این خانم هدف داشته تلاش کرده و موفق شده

قطعا انسان موفقیه و خیلیا دوست دارن به اون جایگاه برسن

ولی مثل گربه ای هستن که دستشون به گوشت نمیرسه و میگن پیف پیف

لطفا اندکی تفکر و تامل داشته،باشیم!!!

اون خانم همجنس ماست و باید خوشحال باشیم که به چنین موفقیتی رسیده و دست از این جمله کلیشه ای که متاسفانه ناشی از حسادت زیاده بکشیم

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
مخالف نباش. مرد دیدم که با مدرک دکترا به بدترین شکل ممکن با زنش رفتار میکرد که زنش تقاضای طلاق بده و ...

خب واقع بین باشیم هر دو نفر حق داشتند با کسی باشند که بهش علاقه مند ان

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مثل تو میترکیدم...البته چون خودم معلم میشم فک نکنم اون ازم بالاتر خساب بشه

دکنری حقوق و استاد دانشگاه

با معلم همتراز نیست بگم که خودمم معلمم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مخالف نباش. مرد دیدم که با مدرک دکترا به بدترین شکل ممکن با زنش رفتار میکرد که زنش تقاضای طلاق بده و ...

ببین چنین شخصیتی اگه تخصیلات نداشت دیگه چی میشد!!ازاینم غیر قابل تحمل تر

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

پس،نشانه چیه لابد نشانه نفهمی و بی شعوریه!

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

من واقعا نمی دونم این جمله از کجا اومده! این خانم هدف داشته تلاش کرده و موفق شده قطعا انسان موفقیه ...

اینا ادمایی هستن که خودشون تلاشی نمیکنن اینجوری هم تلاش بقیه رو میارن پایین واقعا جای تاسف داره

من واقعا نمی دونم این جمله از کجا اومده! این خانم هدف داشته تلاش کرده و موفق شده قطعا انسان موفقیه ...

من اصلا جاری اینو نمیگم راجب تحصیلات گفتم ،وگرنه من خودم فمنیستم و هیچ موقع همجنسم و زیرسوال نمیبرم 

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم