2777
2789
عنوان

راهنماییم کنین

77 بازدید | 9 پست

لطفا بگین چیکار کنم.من سرم قارچ شدید داره بابام هم دکتر نمی‌بره حالا چرا بماند یکساله درگیرم و پیشروی میکنه و امونم بریده فقط تاروزی که میرم حموم خوبه و بعدش خشک میشه کف سرم و آنقدر ریزش میکنه این کف سرم مثل شوره و آنقدر بزرگ بزرگ درمیاد دیگه کف سرم.دوسال پیش رفتم دکتر گفت قارچه دارو داد گفت اگر جواب نداد دوباره بیاد و جواب نداد و نتونستم برم چون هزینه ی داروهاش زیاده و.... الانم مریض شدم از دست سرم چیکار کنم بچه ها ؟؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بفرست اگه میتونی عکس قارچه هم بفرسابفرست 

فرساندم گلم عکس سرمو میگی؟ دوربینم ضعیفه اصلا مشخص نمیشه کف سرم ولی قرمز شده کف سرم بچگیم داداشم داشت یادمون سرشو که میدیدم دایره های بزرگ قرمز بود که دورش سفید بود فکر کنم از بچگی از اون گرفتم چون این درد خیلی وقته با منه

این شکلیه؟ در اندازه های مختلف؟

نه اینطوری نبود خیل فرق داشت ولی من برای خودمو که نمیبینم فقط مامانم که فرق سرمو میبینه میگه قرمزه واسه داداشم هم اینطوری نبود و فرق داشت

نه اینطوری نبود خیل فرق داشت ولی من برای خودمو که نمیبینم فقط مامانم که فرق سرمو میبینه میگه قرمزه و ...

خارش و ریزش مو هم تو اون ناحیه داری؟ متخصص پوست و مو گفت که قارچه؟ تو صورتت همین خارش و سوزش و حالت پوسته پوسته وجود نداره خصوصا اطراف ابرو و بینی؟ بیماری زمینه ای داری؟ این یه ساله تغییر جدیدی تو زندگیت نیفتاده مثل استرس شدید؟ قبل این که این موضوع اتفاق بیفته جایی مثل استخر باشگاه نرفتی یا از روسری و شانه و وسایل شخصی افرادی که به سلامتشون مطمئن نبودی استفاده نکردی؟

خارش و ریزش مو هم تو اون ناحیه داری؟ متخصص پوست و مو گفت که قارچه؟ تو صورتت همین خارش و سوزش و حالت ...

عزمزمه ببخشید دیروز نتم تموم شد نتونستم جواب بدم خارش شدید آره همین که یه ر وز از حموم میگذره و سرم خشک میشه خارش شروع میشه ریزش مو شدید دارم تو کل سرم آره گفت قارچه نه صورتم ندارم نه خیلی حساسم از وسایل کسی استفاده نمیکنه همیشه توی استرس زندگی کردم