2789
عنوان

بیاید لطفا

130 بازدید | 10 پست

من چند روز پیش تعلیق شدم و توی اون کاربری چیزای مهمی داشتم چیکار کنم

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@نی_نی_یار_۵

لطفا کمک کن نام کاربریم 78ttl11228هست و تعلیق شدم داخل اون کاربری چیزای مهم دارم لطفا درستش کن

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

ببین عزیزم من نمی‌خوام نصیجتت کنم فقط از واقعیت های برات میگم که هم خودم تجربه کردم هم دیگران بهم یادآوری کردن 

توی دنیا آدم ها با شرایط مختلف و متفاوت زندگی میکنم از نظر ما یکی خوشبخت یکی بدبخت مهر کس مدل بدبختی و مشکل و ناراحتیش متفاوته من داستان رو خوندم تو تنهایی کشیدی بی توجهی دیدی برای همین حالت افسردگی درونت پیدا شد ما آدم ها آدم آهنی که نیستیم احساس داریم یه وقتا احساسات ناراحتی آنقدر در وجودمان زیاد میشه که مارو تبدیل به یه آدم افسرده می‌کنه این که ما افسرده و ناراحتیش مهم نیست چیزی که مهمه اینه که نباید توش بمونیم نباید بزاریم غم تمام زندگیمون رو بگیره باید به جنگش بریم باید مدیریتش کنیم 

آدم هایی توزندگی موفق و برنده میشن که احساساتشان رو مدیریت میکنن برای هدفشون نیجنگن و تلاش میکنند 

من می‌دونم خودت بارها این چیزا رو شنیدی وشاید به نظرت سخت و مسخره بیاد ولی بدون هیچ کس به اندازه خودت نمیتونه حالتو خوب کنه 

تو باید الان فکر زندگی و آینده باشی نباید بزاری افکار آنقدر ذهنت رو درگیر کنن تا ازهمه چیز بمونی 

تو اگه برای خودت کسی بشی و شغل مورد علاقه تو داشته باشی بازهم به گذشته فکر می‌کنی ؟ معلومه وقتی سرت گرم زندگی و کارهای مورد علاقه کم تر به گذشته میری 

به نظرم برای شروع از نقاشی شروع کن نقاشی فوق العاده حالت رو خوب می‌کنه بعدش هر رشته ای که هستی هدف درسی و کاریت رو مشخص کن و به سمتش برو 

من نسبت به آینده تو که با تلاش خودت بدین میاد. خوشبینم ♥️

ببین عزیزم من نمی‌خوام نصیجتت کنم فقط از واقعیت های برات میگم که هم خودم تجربه کردم هم دیگران بهم یا ...

ممنکنم از خودت و انسانیتت که برام وقت گذاشتی و این متن رو نوشتی درواقع این حرفارو زدی آره بعضیا ها اینارو میگن ولی ن مثل تو با ادبانه بقیه خیلی بی رحم و بی ادبی میکنن و من دو قطبی شدم یه جورایی هم میخوام خوب بشم هم نمیخوام بتدز کن و خودتم میدونی که میخوام خوب شم ولی میخوام بدتر بشم نقاشی اتفاقا میکشم و شعر هم می‌نویسم خیلی تاثیر داشت ولی دیگران هم تاثیر داشتن توش که همه حال خوبی که گرفتم رو با حرفاشون نابود میکرون و انگار اثری نداشت دیگه و من خیلی هدف داشتم و برای همشون مردن ولی امید ولرم بازم با اینکه بعد از ۱۰سال همه چی بدتر میشه درست بشه و هدف پیدا کنم و این حرفا از زبون هر کسی برام اصلا مسخره نیست مخصوصا تو که برآن احترام خاصی قائلم چون میدونم وافعا انسانی ولی درسته باهم حرف زدیم و یه چیزایی از من میدونی ولی من خیلی از همین کارا رو انجام دادم و خواستم انجام بدم ولی دیدم نمیشه و نشد و امید وارم بتونم درست بشم و همه چی رو درست کنم ممنونم ازت واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنم ازت هد کاری بگی برای جبران انجام میدم ممنونم ازت بی نهایت

ممنکنم از خودت و انسانیتت که برام وقت گذاشتی و این متن رو نوشتی درواقع این حرفارو زدی آره بعضیا ها ا ...

عزیز دلم واقعا هدف داشتن به آدم انگیزه میده هر چه قدر هم که سخت باشه زندگیمون ولی تهش به خودمون افتخار میکنیم که مثل آدمای ضعیف جانزدیم 

من کاری نکردم عزیزم فقط حرفایی رو بهت یادآوری کردم که فراموش کرده بودی .

فقط ازت می‌خوام برام دعا کنی بابت چیزهایی که تو ذهنمه راستش یه آزمونی در پیش دارم دلم میخواد با موفقیت و قبولی همراه باشه 

امیدوارم یه روزی تو همین سایت تاپیکی بزنی که ازش شادی بباره

عزیز دلم واقعا هدف داشتن به آدم انگیزه میده هر چه قدر هم که سخت باشه زندگیمون ولی تهش به خودمون افتخ ...

آره عزیزم میدونم امید وارم بتونم و هر چقدر کارت کوچیک باشه واسه من بزرگ ترینه ختنل حتما دعا میکنم برات و میدونم موفق میشی ممنون از آرزوی خوبت🌱❤️💚

آره عزیزم میدونم امید وارم بتونم و هر چقدر کارت کوچیک باشه واسه من بزرگ ترینه ختنل حتما دعا میکنم بر ...

دمنوش هایی که بهت گفتم رو حتما بخر و استفاده کن 

واینکع یه دفترچه داشته باش هرشب یا هرروز افکار تو توش بنویس وقتی ذهن پر از فکره درست کار نمیکنه نوشته به ذهن نظم میده 

یه وقتا هم که فکر وخیالت زیاد شد بگو الان وقتش نیست 

واینکع نمی‌دونم اعتقادات در چه حدی ولی تا میتونی خودت رو به خدا نزدیک کن اگه نماز نمی‌خونی سعی کن بخونی اگه اول وقت نیست اول وقتش کن ذکر بگو قرآن بخون 

من خودم ۹۸ اوج بیماریم بود با همین ذکر صلوات به خودم آرامش میدادم اول از خدا بدم اومد ازش دور شدم ولی بعد با خودم گفتم با دور شدن از کسی که قدرت محضه فقط به خودم ظلم میکنم الان آرامشم واقعا بیشتره 

ذکر ماشاالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی و العظیم این رو هم هرروز ۱۰۰ بار بگو دو دقیقه فقط وقتت رو میگیره 

انشالله حضرت زهرا یه عنایت خاصی بهت می‌کنه و حالت بهتر میشه 🌹

دمنوش هایی که بهت گفتم رو حتما بخر و استفاده کن  واینکع یه دفترچه داشته باش هرشب یا هرروز افکا ...

چشم عزیزم حتما منم مثل قبل تو خیلی از خدا دور شدم و خیلی هم پشیمونم ممنونم ازت