2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

من پریودیام منظم نیس 

بعضی اوقات سر تاریخ خودشه 

بعضی اوقات ۲ تا ۵ روز جلو عقب میوفته 

تنبلی تخمدان داشتمه 

اهن بدنمم کمه 

قرص لنوژل خوردم 

الان پا درد و کمر درد و استخون درد دارم ولی خبری نیس 

فردا موعد پریودم و هنو خبری نی

دخول نداشتم منی هم نریخته جایمم 

نامزدمم پیشاب نداره اصن منظورم اینکه با منیش میاد و قبلش چیزی نداره

امکان بارداری ک نیس

کامل درمان شدی؟واسه همیشه؟

بله واسه پسر اولم دوسال تحت درمان بودم بعد باردار شدم هیچ مشکلی هم پیش نیومد 

فقط  نباید بزاری شکم دربیاری چربی شکم باعث تنبلی میشه و نازایی 

پسر دومم رو دیگ لاغر شدم و چربی شکم نداشتم  بعد سه  سال از پسر اولم باردار شدم وقتی چاق بشی شکم پهلو دربیاری تنبلی میاد سراغت تا لاغر باشی هیچ اتفاقی نمیفته 

خدایا شکرت🙏🏽

شما تو بارداری مشکلی نداشتین  اخه شنیدم باعث سقط میشه

نه من دوتا بارداری داشتم دومی. رو دارم سپری میکنم هیچ مشکلی سقط عاملش از بسته شدن نطفس ینی از ضعیفی اسپرم هستش ک باعث سقط میشه 

خدایا شکرت🙏🏽

بله واسه پسر اولم دوسال تحت درمان بودم بعد باردار شدم هیچ مشکلی هم پیش نیومد  فقط  نباید ...

هزینه درمان این چیزا زیادن؟

من یه سال پیش سونو دادم گفت نداری بردم پیش دکتر زنان گفت باید بیای پیش خودم سونو بدی چون احتمالا داری 

خودمن مطمئنم دارم چون مو زائد زیاد دارم

می ترسم نتونم باردار بشم

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
هزینه درمان این چیزا زیادن؟ من یه سال پیش سونو دادم گفت نداری بردم پیش دکتر زنان گفت باید بیای پیش ...

هزینه درمان الان. با این وضع یکم بالاس ولی خب باردار میشیحتما  اگ مشکلی نداشته باشه شوهرت و ففط خودت تنبلی داسته باشی 

لاغر کنی زودترم باردار میشی

خدایا شکرت🙏🏽

هزینه درمان الان. با این وضع یکم بالاس ولی خب باردار میشیحتما  اگ مشکلی نداشته باشه شوهرت و ففط ...

چاق نیستم کلا از اول لاغر بودم الان چند ماهه یکم شکم درآوردم که می خوام برم باشگاه

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔