2777
2789

بفرست

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگلیسیه؟من فکرکردم فارسیه کیستی چیزی داری خدایی ناکرده نوعشو نوشته فکرکردم برای اون تاپیک زدی شرمنده عزیزدلم بلدنیستم

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
بیشتر ببینید
انگلیسیه؟من فکرکردم فارسیه کیستی چیزی داری خدایی ناکرده نوعشو نوشته فکرکردم برای اون تاپیک زدی شرمند ...

اهان خواهش میکنم 

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
یه کیست ۱۸ میلی در تخمدان راست و مقداری مایع آزاد در لگن موقع تخمک‌گذاری بوده؟

روز اول پریودیم هست 

مایع آزاد توی لگن یعنی چی متوجه نمیشم 

روز اول پریودیم هست  مایع آزاد توی لگن یعنی چی متوجه نمیشم

چیز مهمی نیست ممکنه عفونت باشه یا به خاطر بقایای فولیکول آزاد شده باشه احتمالا همون کیست هم بقایای فولیکول هست که موقع پریود آزاد شده 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
چیز مهمی نیست ممکنه عفونت باشه یا به خاطر بقایای فولیکول آزاد شده باشه احتمالا همون کیست هم بقایای ف ...

کیست ۱۸ میل خطرناکه ؟! با دارو اوکی میشه یا باید عمل بشه و..؟؟

کیست ۱۸ میل خطرناکه ؟! با دارو اوکی میشه یا باید عمل بشه و..؟؟

خطرناک نیست ،گفتم که ممکنه باقیمانده تخمک رها شده موقع پریود باشه نگران نباش چون پریود بودی احتمالا همینه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
خطرناک نیست ،گفتم که ممکنه باقیمانده تخمک رها شده موقع پریود باشه نگران نباش چون پریود بودی احتمالا ...

مرسی

چیز دیگه ای ننوشته ؟

روز اول پریودیم هست  مایع آزاد توی لگن یعنی چی متوجه نمیشم

احتمالا خونه پریودیته یاعفونت داری یا تخمک گذاری کردی

بیشتر ببینید