2821
2789
عنوان

نامزدم

105 بازدید | 9 پست

بچها من ی اشتباهی کردم ی بار صدای  خونواده نامزدمم ظبط کردم 

بد پشت من خیلی بد گفتن منم ب نامزدم گفتم صدا رو پشت در شنیدم 

بچها 

حالم خیلی بده یهو  امروز سوتی دادم 

وسط دعوا گفتم صدای ظبط شده رو شنیدم 

بد اصلا ب رو خودم نیاوردم 

شوهرمم فقط گفت با ی حالت نیش خندی گفت صدای ظبط شده رو شنیدی 

دیگه هیچی نگفت 

منم اصلا ب رو خودم نیاوردم 

حالا ب نظرتون خیلی بد شد 

چیکار کنم 

میدونم کارم اشتباه بود ولی واقعا لازم بود

چیکار کنم بچها موندم توش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ب ذهن خودمم رسیده بود ک صداشونو ضبط کنم ولی هنوز عملی نکردم ازین ب بعد خواستم از خونه برم بیرون گوشیمو میزارم رو حالت ضبط ببینم پشت سرم حرفی میزنن یا نه🤔🤣

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
نکن این کارو اذیت میشی  من خیلی زجر کشیدم

عیبی نداره من دوس دارم با واقعیت روب رو شم 🤧

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
2824
2823
2791
2779
2792